fbq
Martina Aitolehti

Martina Aitolehti blogissaan rikosilmoitukseen johtaneesta tappelustaan Sofia Belórfin kanssa: Kaverin mieheen ei kosketa!

Martina Aitolehti kertoo Idealistan blogissaan viime viikkojen tapahtumista. Hänen pitkä suhteensa Stefan Thermaniin päättyi, ja uusi suhde Gladiaattorit-kollega Hannes Hyvösen kanssa alkoi. Lisäksi hän otti rajusti yhteen fitness-tähti Sofia Belórfin kanssa Blockfest: The Weeknd -tapahtumassa reilu viikko sitten.

Raivokas käsirysy - Martina Aitolehti hyökkäsi Sofia Belórfin kimppuun VIP-alueella!

Keneltäkään ei varmaan ole jäänyt huomaamatta viime aikaiset lööpit joko mun erosta, selkäleikkausesta, suhteesta Hannekseen  tai yhteenotosta entisen ystäväni kanssa... Mun perheasiat ei edelleenkään ole julkisia asioita, ja ne ei kuulu kun meidän seinien sisälle. Parisuhde on varmasti yksi vaikeimmista asioita maailmassa pitää hyvänä. Lapset ja vaativa työ tekee pitkässä juoksussa paljon kuoppia suhteeseen, se on selvä. Jossain kohtaa tilanne räjähtää käsistä ja ollaan keskellä kaaosta. Kaaoksen keskellä asioista on vaikea nähdä mitään hyvää, saatika mitään uutta. Mä olin menettänyt täysin uskon aitoon rakkauteen, intohimoon ja hyvään parisuhteeseen. Olen elänyt vuosia kauhea meno ja suorittaminen päällä. Jossain vaiheessa se mopo hyytyy, vai, Martina kirjoitti.

Pettymys parisuhteessa ja ystävyydessä saivat Martinan pohtimaan elämänarvojaan.

Tämän koko kaaoksen aikana olen ”yrittänyt” nähdä ympärilläni olevan elämän selkeämmin kuin ikinä. Valitsenko rahan vai rakkauden, vai voinko ”taistella” molemmat samaan pakettiin? Ystäväpiiri on putsattu ISOLLA kädellä, omat arvot on todella mietitty ja perusteltu. Matto on vedetty jalkojen alta nyt niin monessa elämän tilanteessa, että tästä on ainut tie vain eteenpäin ja määrätietoisempana kuin ikinä. Ketkä minut hyvin tuntee, tietää että olen periaatteen ihminen. Lojaalisuus ja kunnioitus on asioita mitä ihmiseltä TÄYTYY löytyä. jos ei löydy, ei mun kanssa tehdä kauppaa.

Martina ja Sofia ajautuivat rajuun riitaan kanadalaisen The Weekndin konsertissa, koska Sofia oli viestitellyt Martinan ex-rakkaalle Stefanille ennen ja jälkeen heidän eronsa.

Martina Aitolehti paljastaa käsirysyn syyn: Sofia Belórf viestitteli Stefanille - todella härskiä!

Tiedän viimeaikaisista tapahtumista KAIKEN ( jopa kaikki likaiset ykstyiskohdat ) . Tähtitorninmäellä on kirjaimelleisesti nostettu kissa pöydälle ja hyvä niin. Valitettavasti tämä kaikki on johtanut niihin asioihin, mitä on tapahtunut. Mitään en tekisi toisin ja olenkin äärimmäisen pahoillani siitä että minua seuraavat nuorukaiset  on saanut lukenut inhottavia lööppejä. MUTTA edelleen olen niin kiitollinen niistä mulle opetetuista kirjoittamattomista lojaalisuuden säännöistä, josta yksi menee niin että KAVERIN MIEHEEN EI KOSKETA. Kiitollinen olen periksiantomasta luonteestani, mitä olen jalostanut vuosien varrella. Päätin että huonoon suhteeseen en enää palaa ja tämä on pitänyt.

Blogissaan Martina pohtii rakkauden ja rahan tuoman onnellisuuden eroja. Kirjoituksen perusteella hän valitsee mieluummin rakkauden.

Raha ei tuo onnea, mutta  rakkaus saattaa tuoda rahaa. Eläkää elämäänne, kuten se on teille suotu. Olkaa hyviä toisillenne, kunnioittakaa ja olkaa lojaaleja. Opetelkaa antamaan anteeksi ja opetelkaa ottamaan vastuu asioista. Taistelkaa niiden asioiden eteen, mitä koette tärkeäksi ja ottakaa vastoinkäymiset oppeina paremmasta elämästä. Jokainen meistä on vastuussa omasta onnellisuudesta. Tämän show’n  valot himmenee nyt ja lähdemme kohti uusia haasteita.