fbq
Johanna Tukiainen ja veijo lalli

Katoamistemppu oikeudessa! Johanna Tukiainen joutuu taas telkien taakse

Johanna Tukiainen, 44, ja Veijo Lalli, 61, ovat molemmat vastaajina pahoinpitelyasiassa, joka on vireillä Helsingin käräjäoikeudessa. Heitä molempia syytetään rikoksesta. Toistaiseksi on epäselvää, mistä tarkoista rikosnimikkeistä kummankin kohdalla on kyse. 

Asiaa oli määrä käsitellä oikeudessa tänään tiistaina (15.11.). Päivä alkoi erikoisella tavalla, sillä käsittelyaikaa siirrettiin heti aamusta tunnilla eteenpäin tuntemattomista syistä. 

Kun oikeudenkäynti lopulta alkoi, eivät Johanna ja Veijo olleet vieläkään saapuneet oikeuteen. Tuomari kyseli heti Johannan avustajalta, missä tämä on.

Törkeästä lapsikaappauksesta tuomittu Johanna Tukiainen joutuu viranomaisten valvontaan - tätä se tarkoittaa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oikeusavustaja totesi Johannan olevan bussissa matkalla Turusta Helsinkiin. Tuomari oli ymmärrettävästi turhautunut asiasta.

Ilmeni, että käsittelyaikaa siirrettiin tunnilla siitä syystä, että Johanna ehtisi paikalle. Tämä ei toteutunut. 

Johanna Tukiainen raapi äitinsä verille - raju kuva

Veijon olinpaikasta ei ollut mitään tietoa. Veijolla ei ilmeisesti ole avustajaa oikeudenkäynnissä, sillä oikeusavustajaa ei ollut paikalla.

Tuomari asetti molemmille 600 euron poissaolosakot ohareista. Lisäksi molemmat määrättiin noudettavaksi seuraavaan oikeudenkäyntiin, joka pidetään alustavan suunnitelman mukaan ensi vuonna kesäkuussa.

Syyttäjä ei halunnut kommentoida rikosasiaa Seiskalle ennen kuin asiaa on käsitelty oikeudessa.

Henkilölle tuomitaan aikaisemmin asetettu uhkasakko, jos hän jättää saapumatta oikeuteen ilman laillista estettä. Laillinen este voi olla esimerkiksi sairaus.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Se että Johanna ja Veijo on määrätty noudettavaksi seuraavaan oikeudenkäyntiin, tarkoittaa sitä, että poliisi ottaa heidät kiinni ja kuljettaa heidät oikeuteen.

Johanna ja Veijo joutuvat siis molemmat telkien taakse kesäkuussa.

Kohuvideo julki: Johanna Tukiaisen ja Veijo-rakkaan ensikohtaaminen vankeuden jälkeen tallentui videolle – katso Tuksun vankilatilitys!

Vapaudenmenetysaika, eli se aika kun he ovat vangittuna, voi kestää kuljetusaikoineen jopa viisi vuorokautta.

Lähde: Minilex