fbq
NikoNacci

Katiska-jutun syytteiden yksityiskohdat alkavat paljastua: Huumelääkkeitä jemmailtiin proteiinipurkkeihin, muovikassillinen rahaa siirtyi ratsastustallin kautta Niko Ranta-aholle

Syyttäjän 150 sivua pitkän haastehakemuksen sisältö on karua kuultavaa. Rahaa kuljetettiin muovikasseittain ja muun muassa Ksalol (Xanax) pillereitä piilotettiin proteiinipurkkeihin.

Syytteen mukaan päätekijöinä toimineet Niko Ranta-aho ja Janne ”Nacci” Tranberg ovat organisoineet Etelä-Suomessa varsin hyvin toimivaa kokonaisuutta, jossa huumeita ja dopingaineita oli niin paljon, että niitä varastoitiin erilaisiin tiloihin ja postiteltiin ostajille.

Syyttäjän mukaan toiminnasta saatu taloudellinen hyöty on ollut huomattavaa. Yhden syytekohdan mukaan Malmin hautausmaa toimi yhtenä rahapisteenä, missä liikuteltiin suuria summia. Niko Ranta-ahon lähisukulainen on syytteen mukaan saanut ratsastustallille muovikassillisen rahaa, jonka hän on toimittanut Niko Ranta-aholle.
Syyttäjän mukaan käteistä rahaa vietiin myös Hollantiin, missä ne luovutettiin toistaiseksi tuntemattomaksi jääneelle taholle.

Yksi oikeudenkäynnin seuratuimpia vastaajia on fitness-malli Sofia Belórf. Hänen osuutensa on epäillyssä rikoskokonaisuudessa kuitenkin lähinnä sivujuonne. Sofia joutui oikeustalolla kuvaajien piirittämäksi.

sofia

Jutussa törkeästä huumausainerikoksesta syytetty Nacci jäi kiinni pitkän pakoilun jälkeen Espanjassa viime lokakuussa. Espanjan keskusrikospoliisi julkaisi videon Naccin kiinniotosta, ja myöhemmin Nacci julkaisi sen itsekin (jonkun avustuksella) omalla Instagram-tilillään. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#prisionero #prisoner #family #religion #friends Thanks you all for the birthday wishes 🙏🏻 No more Wanted, at the moment I’m in prison. The new chapter begins now: ‼️Prison Diaries‼️

A post shared by @ janne.nacci on

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Joulukuussa poliisi julkaisi kuvia takavarikoiduista huumausaineista ja rahasta. 

ddd
dd
dd
ddd