fbq

Ex-tyttöystävä haastoi räppäri Sean "Diddy" Combsin oikeuteen raiskauksesta – vaati massiivisia korvauksia

Diddy päätyy oikeuteen Cassien tekemän yksityisoikeudellisen haastehakemuksen perusteella. Väitetyt teot ovat karmaisevia.

Miljardööriräppäri Diddy eli Sean Combs, 54, joutuu oikeuteen ex-tyttöystävänsä, r'n'b-tähti Cassien, 34, väitetystä raiskauksesta. Cassie on jättänyt haastehakemuksen Manhattanilla torstaina (16.11.). Myös artistinimillä Puff Daddy, Love ja P. Diddy esiintynyt räppäri on kiistänyt lehtitietojen mukaan exänsä syytökset raivokkaasti.

Cassien nostaman jutun mukaan raiskaus olisi tapahtunut heidän parisuhteensa aikana 2005–2018, ja juttuun liittyisi myös toistuvaa pahoinpitelyä koko suhteen ajan, kertoo New York Times.

Tuoreimmassa omakuvassaan Instagramissa Diddy poseeraa Janet Jacksonin kanssa Lontoossa viime viikolla. Kuvatekstiin hän merkinnyt sanan "Love", yhden artistinimistään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkisuudessa on vielä epäselvää, missä osavaltiossa teot olisi tehty. Tällä on merkitystä, sillä esimerkiksi raiskausten vanhenmisajat vaihteleva osavaltion ja teon tapahtumien mukaan.

Cassie onkin turvautunt New Yorkin osavaltion tätä varten säätämään pykälään, joka sallii nostaa siviilikanteen raiskaustapauksista myös vanhentumispykälistä huolimatta, jos haasteen nostaa uhri itse. Kyseessä ei siis – ainakaan tässä vaiheessa – ole syyttäjän ajama rikosjuttu.

Muistatko Monica Lewinskyn, 50? Tältä Yhdysvaltojen presidentin salarakas näyttää nykyään – suuseksi­skandaalista 25 vuotta

Tapahtumat alkoivat 19-vuotiaana

Haastehakemuksen mukaan väärinkäytökset olisivat alkaneet jo pian heidän tavattuaan. 

Hurjimmat syytökset kertovat, että Diddy olisi laittanut Cassien käyttämään huumeita, hakannut häntä ja pakottanut seksiin miesprostituoitujen kanssa samalla kun kuvasi ei-suostumuksellisen seksin.

Väitettyjen tekojen alkaessa Cassie oli 19-vuotias.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Syytöksiin kuuluu myös tieto, että Diddy olisi räjäyttänyt kilpailijansa auton ja roikuttanut Cassien ystävätärtä ilmassa 17. kerroksen hotellihuoneen parvekkeelta.

Diddyn edustaja kertoo tähden kiistävän syytökset. Edustaja halusi lausunnossaan myös nostaa esiin, että Cassie olisi jo vuosia hakenut Diddyltä 27 miljoonan euron kokoisia korvauksia.

Oletettavasti siis haastehakemus ei ole aivan yllätys Diddylle ja tämän lakitiimille.

Muistatko vielä Dannyn ja Erikan erikoisen järjestelyn? Robbie Williams teki perässä!