fbq
henri kurttila

Diili-sarjasta tuttua Henri Kurttilaa syytetään kahdesta väkivaltarikoksesta

Seiskan selvityksen mukaan viime Diili -sarjan edellisellä kaudella nähty Henri Kurttila, 29, on saanut kaksi rikossyytettä.

Video: Dannyn 7 Kuolemansyntiä Jakso 4: Laiskuus

Helsingin käräjäoikeudesta kerrotaan Seiskalle, että Kurttilan syytteet ovat tulleet vireille 20. maaliskuuta.

Juttuun liittyy muita henkilöitä, sillä jutussa on kolme muuta vastaajaa eli syytettyjä Kurttilan lisäksi. Jutussa on myös kolme asianomistajaa Kurttila mukaanlukien. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rakkautta ilmassa? Diili-Henri ja Bachelor-Hanna viihtyvät tiiviisti yhdessä - paljonpuhuvat salakuvat!

Jutun pääotsikkona on oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen, mutta Kurttila ei liity tähän syytteeseen. Saman oikeudenkäynnin yhteydessä käsitellään luultavasti siis myös muiden henkilöiden rikoksia. 

Käräjäoikeuden mukaan jutulle ei toistaiseksi ole määrätty käsittelypäivämäärää.

Seiska tavoitti Kurttilan joka kertoo, että häntä syytetään kahden henkilön pahoinpitelystä. Näitä kahta henkilöä syytetään myös Kurttilan pahoinpitelystä.

– Asia liittyy tapaukseen, jossa puolustin itseäni ja ystävääni kahdelta kimppuun käyneeltä henkilöltä pikaruokaravintolassa.

– Tämän takia myös minua epäillään tässä kohtaa myös pahoinpitelystä, mutta kyseessä oli sen verran selvä itsepuolustustapaus, etten usko asian osaltani etenevän, Kurttila viestitti Seiskalle.

Kurttila osallistui Diili-sarjaan viime vuonna. Hän pärjäsi ohjelmassa hyvin, mutta sai lopulta potkut semifinaalijaksossa. Clarissa Hedman kruunattiin lopulta kauden voittajaksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Diili-kilpailija Henri Kurttilan raskas kaasujalka aiheutti ongelmia – ”Oli hankalaa olla ilman ajokorttia”

Iltalehti on kertonut, että Kurttila on luonut uraa myös ammattinyrkkeilijänä. Hän sai kuitenkin elinikäisen ottelukiellon ensimmäisen virallisen ottelunsa jälkeen.

Suomen Ammattinyrkkeilyliitto peruutti Kurttilan lisenssin vuonna 2019, sillä hän oli osallistunut myös potkunyrkkeilyotteluun. Päätös johtui siitä, että Ammattinyrkkeilyliiton sääntöjen mukaan ammattinyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn harjoittaminen samanaikaisesti ei ole sallittua.

Kurttila on vuonna 2018 tuomittu törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Keski-Suomen käräjäoikeudessa.