fbq
Rikos
22.01.2018 14:09
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Anneli Auer
Anneli Auerin puolesta todistanut asiantuntija paljastui talousrikolliseksi: Objektiivisesti epärehellinen!
Rikos
22.01.2018 14:09
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Varsinais-Suomen Käräjäoikeus hylkäsi viime perjantaina Anneli Auerin, 52, vaatiman jättimäisen 2 620 000 euron korvauksen syyttömänä istutuista vankilapäivistä. 

TAUSTAA: OIKEUS HYLKÄSI ANNELI AUERIN MEGAKORVAUKSET: ANNELI JOUTUU MAKSAMAAN VALTION VIULUT!

Lisäksi Anneli vaati 400 000 euroa tulojen menetyksestä, jonka käräjäoikeus myös hylkäsi. Tulojen menetyksestä hänelle myönnettiin 57 000 euroa. Ennen kuin Anneli vangittiin miehensä Jukka S. Lahden murhasta, johon hänet myöhemmin todettiin syyttömäksi, hän pyöritti Auer Media -yrityksensä kautta Perhekerho-sivustoa. 

Annelilla oli oikeudessa asiantuntija todistamassa, kuinka paljon nettisivusto olisi vankeusaikana tuottanut, mutta oikeus hylkäsi asiantuntijan lausunnon, koska tämä oli itse tuomittu useista talousrikoksista. Asiantuntijalla oli taustallaan tuomio törkeästä velallisen epärehellisyydestä, kahdesta kirjanpitorikoksesta, rekisterimerkintärikoksesta ja hänet on määrätty liiketoimintakieltoon. Hänen asianajajanaan toimi oikeudessa Juha Manner, joka toimi myös Annelin asianajajana. 

Lain mukaan asiantuntijan on oltava rehelliseksi ja alallaan taitavaksi tunnettu. Oikeuden mukaan asiantuntijan rikostaustaa voidaan pitää riittävän objektiivisena ja yleisesti hyväksyttävänä osoituksena epärehellisyydestä. Anneli on viime aikoina jatkanut sivuston päivittämistä ja sinne ilmestyy säännöllisesti uutta sisältöä.