fbq
Ruhtinas Albert suuttui Grace Kelly -elokuvasta!
Ruhtinas Albert suuttui Grace Kelly -elokuvasta!

Ruhtinas Albert lähti bilettämään ilman vaimoaan

Erohuhuja vaimentamaan pyrkinyt ruhtinaspari viettää jälleen aikaa erillään.

Monacon ruhtinatar Charlenen ja ruhtinas Albertin suhde on saanut osakseen laajaa huomiota viime aikoina. Avioliittoa pidetään kulissina, ja Charlenen huhutaan käyvän puolisonsa luona vain edustustilaisuuksissa.

Lähteet ovat tehneet parin väleistä paljastuksia, jotka tukevat käsitystä siitä, että he olisivat läheisissä väleissä vain velvollisuuksien ja lastensa takia. Palatsi ei ole kommentoinut asiaa.

Syyskuun alussa julkaistut, Princess of Monaco Cup -hyväntekeväisyystapahtumassa otetut herkät yhteiskuvat  on leimattu mediatempuksi, jolla erohuhut pyritään vaientamaan.

Mediatemppu vai täyttä totta? Ruhtinatar Charlenen ja Albertin herkkä hetki tallentui kuviin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viime viikonloppuna, Charlenen ollessa sukulaistensa luona Etelä-Afrikassa, Albert suuntasi Müncheniin Oktoberfesteille. Bavarialaisittain bilettävä ruhtinas nähtiin viettämässä laatuaikaa ystäviensä kanssa perinteikkäästi pukeutuneena. Asiasta on uutisoinut muun muassa Daily Mail.

DailyMail on julkaissut kuvia Oktoberfesteillä viihtyvästä Albertista.

Ranskalaismedia Point de Vue paljastaa, että kyseessä oli Albertin ensimmäinen Oktoberfest Saksassa. Vuonna 2020 festarit pidettiin Monacossa, jolloin hän bailasi vapautuneesti kaljoittelutunnelmissa kotimaassaan.

Oho! Valtteri Bottas tarjosi ruhtinas Albertille alkoholia - kuva!