fbq
epa10865149 Britain's Prince Harry, Duke of Sussex attends the closing ceremony of the 6th Invictus Games, in Duesseldorf, Germany, 16 September 2023. The Invictus Games 2023 took place from 09 to 16 September in Duesseldorf and are intended for military personnel and veterans who have been psychologically or physically injured in service.  EPA-EFE/Christopher Neundorf
epa10865149 Britain's Prince Harry, Duke of Sussex attends the closing ceremony of the 6th Invictus Games, in Duesseldorf, Germany, 16 September 2023. The Invictus Games 2023 took place from 09 to 16 September in Duesseldorf and are intended for military personnel and veterans who have been psychologically or physically injured in service. EPA-EFE/Christopher Neundorf

Prinssi Harryn hyväntekeväisyys­tapahtumassa kuohuu – jo kahdelle potkut!

Lähteiden mukaan hyväntekeväisyystapahtuma on kaaoksessa.

Yksi prinssi Harryn veteraaneja ja sotilaita auttavista hyvätekeväisyystempauksista, Invictus Games, on ketju urheilutapahtumia palveluksessa oleville tai olleille sotilaille. Tämän vuoden tapahtuma järjestettiin Saksassa, ja seuraavan kerran pelit järjestetään Kanadassa vuonna 2025.

Tällä hetkellä tapahtumajärjestäjien keskuudessa on valloillaan kaaos, kun jo kaksi johtoasemassa olevaa henkilöä on irtisanottu "ilman ilmeistä syytä", uutisoi Daily Mail.

Invictus Gamesin toimitusjohtajana toiminut Peter Lawless on lehden mukaan jättänyt tehtävänsä äkillisesti. Lähteen mukaan hänet irtisanottiin, mikä on saanut työntekijöiden ilmapiirin synkemmäksi kuin koskaan.

Invictus Gamesin edustaja kieltäytyi kommentoimasta irtisanoutumista, mutta vahvisti Peterin olevan "siirtynyt muualle" ja pysyvän edelleen tapahtuman tukijana.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Niin ikään kaupallinen johtaja Bill Cooper sai jättää Invictus Gamesin taakseen lokakuussa. Hän kommentoi lähtiessään, että hänen irtisanomisensa oli suuri virhe.

Lehtiväite: Prinssi Harrylta erikoinen tempaus isänsä syntymäpäivänä

Sussexin herttuapari seurasi tämän vuoden pelien päättäjäisseremoniaa hilpeinä.
Sussexin herttuapari seurasi tämän vuoden pelien päättäjäisseremoniaa hilpeinä.

Vapaaehtoisena tapahtumassa työskentelevä henkilö kertoo olevansa huolissaan siitä, että viimeaikaiset päätökset varjostavat veteraaneille tarkoitettua tapahtumaa. Vapaaehtoisen mukaan myös Harryn ja herttuatar Meghanin turvajärjestelyt rasittavat tapahtuman budjettia.

Vuoden 2025 tapahtuman ympärillä on taloudellisia huolia työntekijän mukaan. Hänen mukaansa budjetti on ylitetty jo tässä vaiheessa Kanadan hallituksesta saadusta tuesta huolimatta. Irtisanomiset ovat aiheuttaneet sisäistä keskustelua.

- Kuten voi odottaa, henkilökunnan ja vapaaehtoisten työmoraali on alhaisempaa kuin koskaan, ja prinssi Harrysta ja hänen vaimostaan on tullut merkittävä harhautus ongelmiensa kanssa, työntekijä kommentoi tilannetta.

Invictus Gamesin edustaja kiistää väitteet. Harryn ja Meghanin edustaja ei toistaiseksi ole kommentoinut tilannetta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuningas Charles tänään 75 vuotta - William muisti kauniisti, Harrylta paljonpuhuva reaktio