fbq

Prinsessa Märtha Louise ja shamaanirakas: hääpäivä paljastui! Erikoinen juhlapaikka

Norjan hovi julkisti ilouutiset.

Norjan prinsessa Märtha Louise, 51,ja kihlattunsa, shamaani Durek Verrett, 48, ilmoittivat tänään keskiviikkona lyöneensä lukkoon hääpäivänsä.

Pariskunta vihitään 31. elokuuta 2024. Häät järjestetään hotelli Unionissa Geirangerin kylässä Norjassa.

Norjan prinsessa Märtha Louisen häistä megatapahtuma? Kohurakas Durek Verrettin lähipiirissä maailmantähtiä

Norjan kuningas Harald ja puolisonsa, kuningatar Sonja onnittelevat tulevaa hääparia hovin nettisivuilla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kuningatar ja minä olemme iloisia, että prinsessa Märtha Louise ja Durek Verret ovat tänään ilmoittaneet hääsuunnitelmistaan. Olemme iloisia voidessamme toivottaa Durek Verretin tervetulleeksi perheeseen ja odotamme innolla, että pääsemme juhlimaan suurta päivää heidän kanssaan. Toivotamme Märthalle ja Durekille kaikkea hyvää, kuningas viestittää.

Myös kruununprinssi Haakon ja puolisonsa, kruununprinsessa Mette-Marit lähettävät onnittelunsa.

- Onnittelemme prinsessa Märthaa ja Durek Verretiä häiden johdosta ensi vuoden elokuussa. Olemme iloisia heidän puolestaan ja odotamme innolla juhlimista heidän kanssaan Geirangerissa. Toivotamme Märthalle, Durekille ja tytöille kaikkea hyvää tulevaisuuteen, prinssipari viestittää.

Kohuprinsessa Märtha Louise hehkuttaa bisnestään: ”Aiomme valloittaa Euroopan”

Henkimaailma yhdistää

Märtha Louise ja amerikkalainen Durek kihlautuivat kesäkuussa 2022.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Märthalla on kolme lasta aiemmasta liitostaan Ari Behnin kanssa. Pari erosi vuonna 2016. Ari teki itsemurhan jouluna 2019.

Märtha Louise ja Durek ovat seurustelleet vuodesta 2019 lähtien. He ovat välillä olleet etäsuhteessa, sillä miehen kotipaikka on Yhdysvalloissa ja Märthaa ovat sitoneet Norjaan työt ja lapset.

Märtha Louise palasi vanhan harrastuksen pariin

Märtha Louisea ja Durekia yhdistävät muun muassa henkimaailman asiat. Prinsessa on julkaissut aiheesta kirjoja ja perustanut vaihtoehtoista lääketiedettä kannattavan enkelikoulun. Märtha Louise kokee olevansa selvänäkijä.

Märtha Louise kertoo sometilillään, että hääpaikaksi valoikoitui lounnonkaunis kohde Norjassa. Geiranger tunnetaan upeista vuonoistaan ja vuoristomaisemistaan. Geirangerinvuono otettiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 2005.

- Olemme uskomattoman iloisia voidessamme juhlia rakkauttamme Geirangerin kauniissa ympäristössä. Meille merkitsee paljon se, että saamme koota rakkaamme paikkaan, jossa on niin rikas historia ja intensiiviset luontoelämykset. Geiranger on täydellinen paikka juhlistaa rakkauttamme, prinsessa hekumoi somessa.

Prinsessa Märtha Louise on kuningas Haraldin ja kuningatar Sonjan esikoinen. Hän ilmoitti syksyllä 2022 luopuvansa kuninkaallisista edustustehtävistään kokonaan. Hän ei enää toimi eri järjestöjen kuninkaallisena tukijana.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy