fbq

Mikä näky! Meghan Markle käänsi katseita punaisella matolla

Brittihovin jättäneen prinssi Harryn puoliso, herttuatar Meghan, sädehti punaisella matolla.

Yhdysvalloissa perheineen asuva Meghan Markle juhli torstai-iltana Variety-lehden Power of Women (naisvoimaa) -gaalassa Los Angelesissa.

Meghan oli sonnustautunut muotimerkki Proenza Schoulerin nudenväriseen iltapukuun, josta saa pulittaa noin 1300 euroa. Leningin katseenvangitsijana oli toisen olkapään paljaaksi jättävä leikkaus ja helman pitkä halkio.

Meghan juhli nudenvärisessä leningissä.
Meghan juhli nudenvärisessä leningissä.

Hiuksensa Meghan oli sipaissut nutturalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Herttuatar Meghan ei tahdo olla missään tekemisissä hovin kanssa

Meghan edusti juhlissa ilman puolisoaan, prinssi Harrya.

Meghan oli viime syksynä Variety-lehden kannessa. Tuolloin hän ei päässyt osallistumaan lehden gaalaan kuningatar Elisabetin kuoleman takia.
Meghan oli viime syksynä Variety-lehden kannessa. Tuolloin hän ei päässyt osallistumaan lehden gaalaan kuningatar Elisabetin kuoleman takia.

Mitä ilmeisimmin media ei kysellyt Meghanilta mitään brittihoviin liittyvää, sillä tilaisuudessa napatussa haastattelussa Meghan hekumoi töitään Yhdysvalloissa, Hello! uutisoi.

Meghan kertoi, että hän on ylpeä hänen ja Harryn luotsaaman Archewell-hyväntekeväisyysjärjestön toiminnasta, etenkin sen tuottamasta Netflix-dokumenttisarjasta, joka kertoo Harrysta ja Meghanista.

Prinssi Harryn hyväntekeväisyys­tapahtumassa kuohuu – jo kahdelle potkut!

Meghan kertoi punaisella matolla haluavansa luoda asioita, jotka aiheuttavat ihmisissä jonkinlaisen tunnereaktion ja yhteenkuuluvuuden tunteen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Meghan myös vihjaili, että hänellä on monta rautaa tulessa.

- En malta odottaa, että pääsemme julkaisemaan ne, mutta olen todella ylpeä siitä, mitä olemme luomassa. Aviomieheni rakastaa tätä myös, ja se on tosi hauskaa, Meghan summasi.

Kuningas Charles tänään 75 vuotta - William muisti kauniisti, Harrylta paljonpuhuva reaktio

Harryn kireät välit lapsuudenperheeseensä ovat olleet kuuma peruna jo pitkään. Harry laukoi elämäkertakirjassaan ikäviä paljastuksia isästään kuningas Charlesista ja tämän puolisosta, kuningatar Camillasta, sekä veljestään, prinssi Williamista. Lisää ryöpytystä saatiin Harryn ja Meghanin Netflix-sarjassa.

Harrya ei kutsuttu kuluneella viikolla isänsä 75-vuotisjuhliin, mutta tiettävästi poika soitti isälleen onnittelupuhelun.