fbq

Kuningatar Camillalla on kaksi aikuista lasta - tämä tiedetään yhtenään katoilevista Tomista ja Laurasta

Tom ja Laura ovat paikalla suurimmissa kuninkaallisissa tilaisuuksissa, mutta keskittyvät omiin elämiinsä.

Kuningatar Camilla tuli tunnetuksi jo kauan ennen kuningas Charlesin kanssa avioitumista, kun heidän salasuhteensa ajoi Charlesin ja prinsessa Dianan liiton karille.

Ennen suhdetta Charlesiin Camillalla oli takanaan jo kokonainen elämä vaimona ja äitinä. Hänellä ja ensimmäisellä aviomiehellä Andrew Parker Bowlesilla on 22 vuotta kestäneestä liitosta kaksi lasta; Tom, 48, ja Laura, 45.

Lapset ovat olleet hyvin vähän julkisuudessa, vaikka Camilla lukeutuukin maailman tunnetuimpien naisten joukkoon. Tom ja Laura ovat nykyään sukua kuninkaalliselle, mutta pitävät itseään täysin taviksina. Heillä on tapana kadota julkisuudesta pitkiksi ajoiksi, ja ilmaantua taas yllättäen joihinkin tilaisuuksiin.

Kiusallista! "Raivostuttava sosiaalinen välikohtaus" sai kuningas Charlesin kosimaan Camillaa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Laura luo uraa taiteen parissa.
Laura luo uraa taiteen parissa.

Lapset ovat saaneet nauttia hienostuneesta elämästä vailla rahahuolia, sillä molemmat vanhemmat ovat lähtöisin aristokraattiperheistä. Laura ja Tom olivat jo aikuisia vanhempien erotessa, joten heidän oli myös helppo pitäytyä omissa oloissaan Camillan ja Charlesin avioitumisenkin myötä.

Tom on naimisissa, ja hänellä ja hänen vaimollaan Saralla on kaksi lasta. Tom on menestynyt ruokakirjailija ja -kriitikko, ja hänet on uransa aikana palkittu useaan otteeseen.

Kuningas Charles kompuroi Keniassa! Tapasi 117-vuotiaan miehen - tältä yksi maailman vanhimmista ihmisistä näyttää

Tom on tehnyt mittavan uran ruokatoimittajana.
Tom on tehnyt mittavan uran ruokatoimittajana.

Laura puolestaan työskentelee taiteen parissa. Pitkä ura taiteen alalla on vienyt hänet lontoolaisen Eleven-gallerian johtajaksi. Hän on naimisissa aatelissukuisen liikemies Harry Lopesin kanssa, ja heillä on kolme yhteistä lasta.

Lauran tytär oli yksi prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen morsiusneidoista vuonna 2011, ja pojilla puolestaan oli oma kunniatehtävänsä kuninkaan kruunajaisissa tänä vuonna.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy