fbq

Kuningatar Camilla innostui pöytätennismatsiin - video!

Kuningas Charles ja kuningatar Camilla ovat aktiivisia Ranskan-visiitillään.

Kuningas Charlesin oli määrä matkata Englannin kanaalin toiselle puolen Ranskaan jo keväällä, mutta vierailu lykkääntyi eläkeuudistusta vastustavien mielenosoitusten takia. Nyt, tilanteen rauhoituttua, kuningas ja kuningatar pääsivät matkalleen.

Britannian ja Ranskan pitkää suhdetta vahvistavalla ja juhlistavalla reissulla järjestetään tilaisuuksia Ranskan presidenttiparin kanssa. Charles piti myös ensimmäisen puheensa Ranskan senaatille kuninkaana.

Englanniksi ja ranskaksi pitämässään puheessa kuningas kiitteli maiden välistä yhteistyötä. Hän kertoi myös liikuttuneensa osanotoista ja tunnustuksista, joita brittihoviin sateli kuningatar Elisabetin kuoleman jälkeen.

Vierailuun kuului myös urheilujoukkueiden ja -tähtien tapaamista, sillä Ranska järjestää tänä vuonna rugbyn maailmanmestaruuskisat.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Paljastus makuuhuoneesta! Näin vanhoillista perinnettä kuningas Charles noudattaa petipuuhissa

Kuninkaan täyttämässä juhlallisena velvollisuuksiaan, löysivät kuningatar Camilla ja Ranskan presidentti Emmanuel Macronin vaimo Brigitte Macron tiensä hauskempien puuhien pariin.

Sky News jakoi X:ään (entinen Twitter) videon hauskasta tapahtumasta. Niin paikalliset kuin itse kuningaskin seurasivat ystävällisiä pingismatseja silmä kovana.

Kuninkaaan ja kuningattaren on määrä palata kotimaahansa tänään perjantaina 22.9.

Kuningas Charles esitteli uuden kilttinsä – hauskat kuvat!

Kuvassa vasemmalta oikealle Brigitte Macron, kuningatar Camilla, kuningas Charles ja presidentti Emmanuel Macron.
Kuvassa vasemmalta oikealle Brigitte Macron, kuningatar Camilla, kuningas Charles ja presidentti Emmanuel Macron.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy