fbqYstävät murtuivat Jasmine Tukiaisen kuolemasta – surunvalitteluja somessa: ”Olit tuki ja turva minulle ja paras kummitäti pojalleni" | Seiska
Jasmine Tukiainen, Amanda Harkimo ja Sahra Ali

Ystävät murtuivat Jasmine Tukiaisen kuolemasta – surunvalitteluja somessa: ”Olit tuki ja turva minulle ja paras kummitäti pojalleni"

Kotimaa | 13.08.2021 10:01

Seiska uutisoi Jasmine Tukiaisen kuolemasta eilen torstaina. Hän menehtyi sairaalassa keskiviikkona. Jasmine oli 32-vuotias.

Lue myös: Jasmine Tukiainen on kuollut 32-vuotiaana

Jasminen ystävät ovat julkaisseet surukirjoituksiaan sosiaalisessa mediassa. Jasminen kanssa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa vuonna 2014 mukana ollut Sahra Ali julkaisi Instagram-tilillään kuvan hänestä ja Jasminesta.

- En voi uskoa, että tieto poismenostasi on totta. Ja sydämeni täytti suru. Ainoa asia, mikä lohduttaa sydäntäni tässä vaikeassa hetkessä, on tieto siitä, että olet rakkaan sisaresi luona josta aina kovasti puhuit ja kaipasit. Kerkesin rakastaa sinua lyhyen ajan elämässä, mutta rakastan sinua ikuisesti sydämmessäni ja muistoissani. Kiitos et olit tuki ja turvani minulle ja paras kummitäti pojalleni, Sahra kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sahra Ali (@sahraalimohamud)

Lue myös: Johanna Tukiainen suree äkillisesti menehtynyttä sisartaan somessa: "Jasmine ja Julia ovat nyt yhdessä taivaassa"

Myös Amanda Harkimo ja Laine Bruce julkaisivat Instagramin Stories-osiossa omia muistojaan Jasminesta. Amanda oli julkaissut kuvan, jossa hän poseeraa Jasminen, Suvi Pitkäsen ja Tia Kiurun kanssa.

- Lepää rauhassa, Amanda kirjoitti kuvaan englanniksi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!