fbq
Riitta Loiri

Yllätyskäänne Vesa-Matti Loirin käräjillä: Jälleen uusi testamentti löytyi!

Vesa-Matti Loirin ex-vaimo Riitta Loiri teki järisyttävän paljastuksen käräjillä.

Video: Riitta Loiri ja Jenni Loiri peittivät kasvonsa käräjäsalissa:

Taiteilija Vesa-Matti Loirin perintöriidan ensimmäinen istuntopäivä pyörähti käyntiin Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa keskiviikkona (22.3.).

Keskiviikkoisessa istunnossa käsitellään ainoastaan pesänselvittäjän kohtaloa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jäätävä tunnelma Loirin perintökäräjillä! Tuomari kumosi heti ex-vaimon ja tyttären älyttömän pyynnön

Kanteen on nostanut Veskun ainoa tytär, Jenni Loiri, sillä hän on riitauttanut kuolinpesän selvittäjäksi määrätyn Tuula Rainnon

Kanteesta käy ilmi, että Veskun Sampo-poika on hyväksynyt Tuula Rainnon pesänselvittäjäksi, joten käytännössä Loirin lapset kahdesta eri liitosta ovat kääntyneet toisiaan vastaan. 

Rainto oli määrätty pesänselvittäjäksi Veskun jättämässä testamentissa, mutta Jenni Loirin mukaan testamentti on laadittu Veskun ollessa jo vakavasti sairas ja vahvan kipulääkityksen alaisena.

Vesa-Matti Loirin perintöriita alkoi käräjillä – tekikö Vesku testamenttinsa kipulääkityksen alaisena?

Vesa-Matti Loirin perintöriidan alkumetreillä käräjäsalissa kuultiin varsinainen uutispommi, kun Vesa-Matti Loirin ex-vaimo, Jennin äiti, Riitta Loiri, kertoi Veskun tehneen testamentin jo vuonna 2017.

- Olin ollut viimeiset 20 vuotta Veskuun tiiviisti yhteydessä ja olin jopa vuoden vuorotteluvapaalla hoitamassa häntä. Vesku kertoi minulle 2017, että testamentti on tehty ja kaikki menee lapsille, Riitta totesi käräjäsalissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Yllätyin, kun näitä testamentteja ilmestyi tämän jälkeen useampia. Lisäksi, kun Vesku sairastui, hän aloitti vahvat kipulääkitykset, Riitta muistutti.