fbq
Janni Hussi & Joel Harkimo.

Yllätyskäänne! Janni Hussin ja Joel Harkimon luksuslukaaliin tulee merkittävä muutos – tästä on kyse

Suomen seuratuimpiin julkkispariskuntiin lukeutuvat Janni Hussi, 30, ja Joel Harkimo, 32, rakennuttavat parhaillaan omakotitaloa. Kolmikerroksisen puutalon on määrä valmistua meren rannalle Sipooseen Joelin isän Hjallis Harkimon, 68, naapuriin.

Nykytrendien mukaisesti modernista talosta on tulossa valoisa. Siitä pitävät huolen isot ikkunat, joista luonnonvalo pääsee suorastaan tulvimaan sisään.

– Siinähän se projekti etenee. Talofirma rakentaa kaiken, mutta olemme mukana tekemässä päätöksiä, mitä ja minkälaista tehdään. Käymme välillä katsomassa, että kaikki menee eteenpäin, Jolle kommentoi Seiskalle Eho Hieronnan avajaisissa.

Janni Hussin ja Joel Harkimon kelpaa hymyillä. Kihlaparille nousee merenrannalle hulppea, kolmekerroksinen omakotitalo.
Janni Hussin, 30, ja Joel Harkimon, 32, kelpaa hymyillä. Kihlaparille nousee merenrannalle Sipooseen hulppea, kolmekerroksinen moderni omakotitalo.

Hulvaton tilanne Töölössä! Joel Harkimo jysäytti Seiskalle suorat sanat – vieressä seisseen Janni Hussin silmät suurenivat: ”Aijaa?”

Päätöksiä on ollut pähkäilemässä myös Jannin ja Joelin lähipiiri. Ensimmäistä kertaa elämässään taloprojektiin lähtenyt kihlapari on kuulostellut tarkalla korvalla läheisiään.

– Olemme kysyneet perheiltämme, mitä mieltä he ovat mistäkin ja mitä he itse tekisivät eri tavalla. Nyt siitä talosta onkin tulossa tosi eri näköinen kuin aluksi suunnittelimme. Sitä on muokattu ja mietitty paljon, kyyhkyläiset kertovat.

Tältä Leena Harkimo, 58, näyttää nykyään – kertoi huolestaan 21-vuotiaasta Leo Harkimosta: ”Kun nuorimmainen on armeijassa…”

Avopari rakennuttaa tämän tyyppistä Kastelli-taloa. Neliöitä on luvassa 215.
Janni ja Joel rakennuttavat tämän tyyppistä Kastelli-taloa. Neliöitä on luvassa 215.

Yksi konkreettisimmista muutoksista oli siirtää sauna talon yläkerroksesta kellarikerrokseen.

– Se oli aika iso muutos. Yritimme muutenkin muokata talosta itsellemme sopivan. Sellaisen, että se olisi juuri meille mahdollisimman hyvä ja helppo arjessa.

Seiska kertoi Jannin ja Joelin taloprojektista jo viime syksynä, kun työkoneet olivat vasta ilmestyneet valtavalle merenrantatontille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Tältä kihlaparin merenrantatontti näytti vielä viime syksynä.
Tältä kihlaparin merenrantatontti näytti vielä viime syksynä. Hjallis pulitti siitä peräti 830 000 euroa.

Paljastavat kuvat julki! Tähän nousee Janni Hussin ja Joel Harkimon miljoonalukaali

Paikan päällä päivystänyt Seiskan reportteri sai tuolloin selville, että tontille nousee Kastellin Veistos 163 -talo kellarikerroksineen päivineen. Huoneistoalaksi tulee komeat 215 neliömetriä.

Lainhuutotodistuksen mukaan Janni ja Joel eivät joutuneet itse pulittamaan kalliista merenrantatonttiaan. Seiskan selvityksen mukaan ystävällisenä maksumiehenä toimi Hjallis, joka maksoi reilun 5 000 neliön tontista järisyttävät 830 000 euroa.