fbqYllättävä paljastus Scandinavian Hunks -tanssijalta: ”Olen tavoittanut lähes kaikki jätkät…” | Seiska
Hunksit

Yllättävä paljastus Scandinavian Hunks -tanssijalta: ”Olen tavoittanut lähes kaikki jätkät…”

Kotimaa | 07.10.2021 18:05

Tuhansia keikkoja heittänyt showtanssiryhmä Scandinavian Hunks lopettaa 20-vuotisen uransa ryminällä. Hunksit käyvät vielä ensi vuonna tervehtimässä yleisöään jäähyväiskiertueella ympäri Suomea. Seiskan tavoittama ryhmän sydän Petri Ahonen paljastaa, että kiertue näyttää laajenevan jo aiemmin sovitusta.

– Päätöskiertue lähtee liikkeelle maaliskuussa, ja tällä hetkellä kalenterissa olevien 14 keikan lisäksi on tulossa vielä uusia keikkapäiviä ja paikkakuntia!

Kiertue alkaa Järvenpäästä ja päättyy joulukuussa Helsingin kulttuuritalolle.

Hunksit
Scandinavian Hunks on kiertänyt Suomea 20 vuoden ajan.

Lue myös: Shokki-ilmoitus: Scandinavian Hunks lopettaa 20 vuoden jälkeen: "Aika jättää hyvästit"

Vierailijoita paikkakuntakohtaisesti

Suomen lisäksi Hunksit ovat kiertäneet muun muassa Italiassa, Virossa, Turkissa, Saksassa, Ruotsissa ja jopa Thaimaassa. Vuosien kuluessa silmänruokaa yleisölle on tarjonnut noin 35 Hunks-komistusta.

– Olen tavoittanut lähes kaikki jätkät, ja kaikki ovat olleet innoissaan päätöskiertueesta. Ei siitä, että olemme lopettamassa, vaan isosta kunnon lopetuskiertueesta.

– Lähes kaikki ovat jo lupautuneet mukaan, ja voinkin paljastaa tässä, että paikkakuntakohtaisesti nähdään vierailijoina vuosien takaisista Hunkseista.

Lue myösSyövän selättänyt Hunks-komistus Jani Kokki – ”Kaikki päivät ovat aika samanlaisia”

Vielä kerran!

Lähes miljoona silmäparia on nähnyt vuosien varrella miesten shownumeroita. Scandinavian Hunks -ryhmän kanssa perustettiin tuotantoyhtiö Uniq Entertainment.

– Se on ollut pystyssä yhtä kauan kuin Hunksit. Teemme ja tuotamme sen kautta niin yritystapahtumia kuin tilaisuuksia, ja nyt kuljemme yhdessä vielä kerran tämän yhteisen matkan.

Lue myös: Syövän selättänyt Jani Kokki palaa Hunks-ryhmään!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Scandinavian Hunks

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!