fbq

Yhdessä viisi vuotta! Olli Herman avoimena: "Ei ole ketään yhtä onnekasta..."

Olli Herman ja Tytti-rakas ovat olleet viisi vuotta yhdessä.

Reckless Love -yhtyeen nokkamies Olli Herman ja hänen Tytti-rakkaansa ovat olleet yhdessä jo viisi vuotta.

Olli julkaisi Instagram-sivullaan eilen (17.9.) juhlapäivän kunniaksi suloisen yhteiskuvan, jossa hän ja Tytti säteilevät lähekkäin. Julkaisun alle Olli on kirjoittanut romanttisen tekstin.

- Viisi vuotta yhteiseen tulevaisuuteen hyppäämisestä ja yhteisiin, enemmän kuin kyseenalaisiin seikkailuihin lähtemisestä maailman kauneimman naisen kanssa - se on ollut elämääni joka ikinen päivä viimeiset viisi vuotta, ja tarkoituksenani on pitää asiat näin, hän kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

- Olen erittäin tietoinen siitä, ettei ole ketään yhtä onnekasta kuin minä. Rakastan sinua, Tytti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Huh, mikä pari! Olli Herman ja Tytti-rakas bailasivat ja pusuttelivat Rammsteinin keikalla

Myös Tytti julkaisi somessa suloisen kuvan, jossa pariskunta poseeraa peilin edessä lähekkäin. Tyylikkäällä Tytillä on yllään legendaarisen Motörheadin paita ja nahkahousut.

- Viis vuotta. On hassua, miten se tuntuu vain pieneltä hetkeltä ja samaan aikaan ikuisuudelta, ja toisaalta aika tuntuu merkityksettömältä, koska haluan olla kanssasi ilman määritelmiä. Rakastan sinua, kulta, Tytti kirjoittaa julkaisussaan.

Olli ja Tytti saivat odotettua perheenlisäystä viime vuonna. Perheen silmäterä, pieni Robin-poika syntyi helmikuussa 2022. Ollille isyys on ollut suorastaan unelmien täyttymys.

- Isäksi tuleminen oli ylivoimaisesti hienointa ja ihaninta mitä minulle on koskaan tapahtunut, rokkari hehkutti Seiskalle pian lapsen syntymän jälkeen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Isyyttä fiilistelevän Olli Hermanin lapsi kastettiin: "Nimi valitsi poikamme!"