Katso kuvat!

Voi miten söpöt julkkisserkukset! Iina Kuustosen sydämelliset onnittelut Sami Hedbergille sulattavat sydämen – ihanat nostalgiakuvat kaksikosta lapsina

Kotimaa | 13.03.2021 17:36

Suomalaisten rakastama koomikko Sami Hedberg täytti pyöreitä vuosia tänään lauantaina 13. maaliskuuta. Kokovartalomiehenä tunnettu humoristinen näyttelijä on nyt 40-vuotias, ja hän sai juhlapäivänään sydämelliset onnittelut serkultaan näyttelijä Iina Kuustoselta, 36.

- Paljon onnea rakas serkkuni Sami Hedberg 40v! Näistä kuvista tulee aina heti hyvä mieli, niin kuin sun seurassa edelleenkin, Iina kertoi lämpimästi. 

Iina jakoi sosiaalisessa mediassa ihania kuvia heidän lapsuudestaan, jossa serkukset leikkivät hyvin iloisesti kahdestaan.  

Lue myös: Poliisikaunotar Iina Kuustosen hyytävä paljastus Ivalo-sarjan kuvauksista! 

Suloisissa otoksissa vanhempi Sami näyttää esittelevän nuoremmalle serkulleen eräänlaista robottilelua, jota Iina ihmettelee kuvassa hyvin keskittyneenä. Kaksikko on kuvissa hyvin suloisen näköisiä, ja Samin ainakin tunnistaa helposti hänen hieman kujeilevasta virnistyksestään. 

Julkisuudessa

Hedberg on tullut suomalaisille tunnetuksi hyvin lystikkäänä ja positiivisena miehenä. Hänen stand-up-komiikkansa valloitti suomalaiset 2009 vuonna, kun hän vitsaili kotimaisista kesäbiiseistä. 

Lue myös: Nautinnollinen sunnuntai! Sami Hedberg, 39, harvinaisessa yhteiskuvassa rakkaansa Saija Tuupasen kanssa - katso! 

Sen jälkeen koomikon ura on ollut hyvässä nousussa, koska huumorimies on siirtynyt stand-up-lavoilta muihinkin töihin. 

Hän on ollut monissa kotimaisissa ohjelmissa, kuten Talent Suomen tuomarina ja Konttori -tv-sarjan Pena-hahmona. Elokuvien valkokankaita hän on valloittanut Luokkakokous-leffojen kovia kokeneen Anttina. 

Sami ja Saija. Kuva Matti Matikainen.
 Sami on seurustellut vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupasen kanssa vuodesta 2018. Kuva Matti Matikainen.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!