fbq
Tauski

Voi kurjuus! Tauskin suuri suru - Nalle-koira sokeutuu: Olen itkenyt päiväkausia - en pysty edes nukkumaan!

Laulaja Tauno ”Tauski” Peltonen on ryvennyt niin monen kohun keskellä uransa aikana, että joku saattaisi luulla, ettei häntä hetkauta enää mikään. Oman itsensä kohdalla hän saattaakin olla karaistunut vaikka minkälaisiin vastoinkäymisiin, mutta nyt hän on kohdannut sellaisen vastoinkäymisen, ettei hän ole omien sanojensa mukaan pystynyt nukkumaan moneen yöhön, ja päivät kuluvat itkiessä.

Tauskin silmäterä, hänen koiransa Karhuherra Paddington tai toiselta kutsumanimeltään Nalle Peltonen on nimittäin vaarassa menettää näkönsä. 

Tauski

– Tiesin, että Paddingtonille täytyy tehdä silmäluomien leikkaus jossain vaiheessa, koska koirarodulla on taipumusta siihen, että päänahan iho ja silmäluomet alkavat valua silmien päälle. Noin kuukausi sitten huomasimme, ettei se enää löydä vesi- tai ruokakuppia. Veimme sen eläinlääkäriin, joka rauhoitti sen, nosti silmäluomet ylös ja asensi piilolinssit, jotta roikkuva iho ei vaurioittaisi sen silmiä ja sokeuttaisi pysyvästi, Turkin Alanyasta tavoitettu Tauski kertoi Seiskalle.

Tauski esitteli viime vuonna hankkimansa harvinaisen sinisen chow chow’n, eli kiinanpystykorvan Seiskalle viime vuonna.

TAUSTAA: TAUSKI HANKKI ERIKOISEN KOIRANPENNUN: TÄSSÄ ON SULOINEN NALLE PELTONEN – KATSO!

TAuski

Paddingtonille tehdään silmäleikkaus lähiaikoina, eikä se Tauskin mukaan ole mikään pieni operaatio, vaan koiran koko päänahka leikataan ja kiristetään.

– En muista tarkkaan, mutta leikkauksen aikana joudutaan laittamaan varmaan lähemmäs sata tikkiä. Se koira on minulle niin rakas, että jos hän kuolee, kuolen varmasti itsekin. Olen päivät pitkät vain itkenyt, enkä ole pystynyt nukkumaan. En edes pääse vielä Suomeen koirani luokse, koska minulla on sovittuja keikkoja Turkissa, Tauski tuskaili.

– Se on niin tärkeä perheenjäsen, että jos tilanne vaatii, jätän kaiken muun ja matkustan vaikka maailman ympäri, että saan hänen näkönsä palautettua, Tauski vannoi.