fbq
Pippa Laukka

Virkatyönsä lopettanut Pippa Laukka myöntää: "Pieniä tylsistymisen hetkiä"

Virkatyönsä lopettanut Pippa Laukka hehkuttaa hyvää oloaan.

Pippa teki ratkaisun jäädä pois Vihdin ja Karkkilan terveysjohtajan työstä, mikä on antanut hänelle mahdollisuuden rentoutumiseenkin.

- On ollut aivan ihanaa. Olen nukkunut, syönyt ja levännyt. On tullut ihania pieniä tylsistymisen hetkiäkin välillä. Sellaisia, että ei ole mitään tekemistä, julkkislääkäri kuvailee arkeaan Seiskalle.

- Aina sitä silti keksii jotain touhua, mutta se on ihan hyvä merkki kenelle tahansa, kun ei ole kalenteri tupattuna koko ajan täyteen. Olen löytänyt itselleni kivan tasapainon tekemiseen ja olemiseen. Välillä on kiva olla ilman mitään aikatauluja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pippa Laukka jätti virkatyönsä: "Suosittelen kaikille"

Pippa Laukka
Pippa sykähdytti pilvenhattaraa muistuttavalla kampauksellaan viime perjantaina Venla-gaalassa.

Pippa huomaa vapaa-ajan lisääntyneen erityisesti tilanteissa, joissa kaverit pyytävät häntä lähtemään jonnekin.

- Ja pystyn lähtemäänkin. Minulla on ollut sosiaalinen elämä aika rajattua, ja toisaalta olen sopinut menoni hyvissä ajoin. Olen aiemmin laittanut kaiken lomalleni heinäkuuhun. Se ei ole minulle ihannetilanne, eikä varmasti kenellekään, Pippa arvelee.

Olet mitä syöt -sarjasta tuttu Pippa tietää, että ystävien ottaessa yhteyttä taustalla on yleensä ikävän tunne toista kohtaan.

- Silloin se puoli vuotta on aika pitkä aika odottaa vastakaipuuta sille ikävälle. Tietysti aina olen yrittänyt esimerkiksi koiraihmisten kanssa käydä lenkeillä, ja sopia treenejä kavereiden kanssa. Olen yhdistänyt huvin ja hyödyn.

Pippa Laukka uskaltautui avantoon - lääkärin naama vääntyi järkytyksestä hulvattomaan ilmeeseen - katso kuvat!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy