fbq
Kotimaa
19.12.2021 11:09
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Instagram ja Seiskan arkisto
Cheek
Villit synttäribileet! Cheek tanssahteli saksalaisen diskopumpun kanssa – julkkiskerma ulvoi
Kotimaa
19.12.2021 11:09
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Instagram ja Seiskan arkisto

Cheek eli Jare Tiihonen täyttää joulun alla 22.12. pyöreät 40 vuotta.

Uransa lopettanut tähtiräppäri järjesti synttäribileet kuitenkin jo hyvissä ajoin: Cheekin ja hänen kaksoisveljensä Jere Tiihosen nelikymppisiä juhlittiin julkkiskermalla kuorrutettuna lauantaina Helsingissä. Bileet pidettiin aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa ravintolassa. Paikalla oli Seiskan tietojen mukaan yli 100 kutsuvierasta. 

Synttäribileiden teemana oli kasarihenkinen Miami-tyyli eli "80's on Miami". Teemoitus näkyi niin vieraiden juhla-asuissa kuin synttäriravintolan sisustuksessa, jossa pastellisävyiset flamingot ja muut Miami Vice -sarjasta tutut elementit koristivat tilaa. Ravintolan ulkopuolella muoviset tekopalmut huojuivat joulukuisessa hämärässä ja punainen Ferrari täydensi epätodellisen tunnelman.

Myös itse juhlakalu oli kuin 80-luvun Don Johnson valkoisessa puvussaan – ja loaferit jalassaan. Cheekin asukokonaisuuden täydensivät 80-luvun pilottilasit ja hempeän vaaleanpunainen paita.

Cheekin luotsaama räppärilupaus Lukas Leon julkaisi kuvia Chekistä ja juhlista Instagramissa:

 

 

Boney M veti onnittelulaulun 

Jare ja Jere Tiihosen 40-vuotisjuhlin oli tuotu yllätysesiintyjä ulkomailta: lavalle nousi nimittäin legendaarinen saksalainen hittipumppu Boney M. 1970-luvun diskoyhtye on tunnettu muun muassa hiteistään Sunny, Rivers of Babylon ja Ma Baker.

Villeissä juhlissa diskopumpun naissolisti esitti Happy Birthday -laulun Jarelle ja Jerelle. 

Ja kun Daddy Cool -biisi rävähti soimaan, Jare ja Jere hypähtivät lavalle jammailemaan Boney M:n kanssa. Cheek muun muassa revitteli vähäpukeisen miessolistin kanssa hauskoja askelia ja synttäriyleisö ulvoi ilosta.

Rasputin-hitin aikana koko sali pomppi yhtä aikaa biisin kanssa ja Uniikki livahti myös lavalle pomppimaan. 

Tietenkin synttäreillä nautittiin kakkua: täytekakku oli koristettu  Jaren ja Jeren lapsuuskuvilla.

Synttärijuhlista iloa talousmurheisiin

Cheek on ollut murheellisissa talousotsikoissa viime päivinä, kun Seiska paljasti hänen joutuneen ystävänsä pettämäksi rakennusprojektissa.

Lue myös. Lähipiiri täräyttää Cheekin shokkisotkusta: "Saa sinisilmäisen Jaren näyttämään helposti hyväuskoiselta hölmöltä"

Iloiset synttäribileet toivat Jarelle varmasti muuta ajateltavaa ja iloa miljoonaluokan talousmurheiden keskelle.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »