fbq
Kotimaa
26.05.2021 06:01
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen
Anna Roininen
Ville-Pekasta eronnut TIS-Anna esittelee joensuulaisen sinkkuyksiönsä – katso kuvat!
Kotimaa
26.05.2021 06:01
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen

 Temptation Island Suomi toi ruutuun räväkän karjalaisnaisen, Anna Roinisen, 21. Näyttävä ja persoonallinen tv-julkkis tunnistetaan Joensuun kadulla, ja palaute on Annan mukaan ollut pelkästään positiivista.

Anna herätti kohua jo ennen ohjelmaa suorasukaisilla kommenteillaan. Avoin suhde poikaystävä Ville-Pekan kanssa ei ollut vähäisin räväyttävä tekijä.

– Avoin suhde ei ole itseisarvo, voisin olla myös monogaamisessa suhteessa, se riippuu toisesta osapuolesta. Elän vapaamielisessä vasemmistoliittolaisessa kuplassa, enkä ymmärrä ahdasmielisiä ihmisiä.

Anna ja V-P erosivat kuvausten jälkeen ilman draamaa.

– Elän tällä hetkellä sinkkuna. Olemme hyviä ystäviä V-P:n kanssa ja tapaamme usein. Suhteemme on kuin ennenkin, siitä vain puuttuu nyt seksi.

Anna ja VP
Anna ei ole ollut tekemisissä muiden Temppareista tuttujen varattujen naisten kanssa. – Sinkkunaiset olivat enemmän kaltaisiani.

Sänky on paras

Seiska vieraili Annan piskuisessa yksiössä Joensuun keskustassa. Yllätyksenä ei tullut, että leidin kotoa löytyy räväkän punainen katossänky.

– Sänky on kotini paras paikka!

Anna
Anna ei ymmärrä, miksi olisi ihmeellistä harrastaa seksiä televisiossa. – Onpa kummallista, kun kaksi pissivehjettä laitetaan vastakkain, Anna pyörittelee silmiään.

Anna tekee työkseen videoita OnlyFans -sivuille eli tuottaa eroottista sisältöä nettiin. Hänellä on jo vakiintunut tilaajakunta.

– Lukion jälkeen en ole tehnyt muuta työtä, sillä mikään ei tunnu omalta. Pääsin opiskelemaan kosmetologiksi ja hoitoalalle, mutta lopetin koulut kesken. Tällä hetkellä opiskelu ei kiinnosta.

Annan vanhemmat ovat avarakatseisia, ja Anna kokee saaneensa heiltä turvallisen kasvuympäristön.

– Perheemme on niin tavallinen, kuin vaan voi olla.

Anna

Haukutaan lihavaksi

Anna julistautuu kehon monimuotoisuuden puolestapuhujaksi.

– Olen läskiaktivisti. Minua on yritetty loukata sanomalla, että kuka nyt sinun OnlyFans-kuviasi tilaa, kun olet lihava, mutta en loukkaannu kommenteista. OnlyFansia ei tehdä ulkonäöllä, vaan asenteella.

– OnlyFans on leikkikenttäni. Joskus olen ihan alasti siellä, joskus laittelen ruokaa ja teen, mitä tilaajat toivovat.

Annaa on myös pyydetty harrastamaan seksiä rahasta, mutta hän on kieltäytynyt. Ainakin vielä.

– Voisin joskus tehdä sitäkin, mutta tällä hetkellä sitä on tosi vaikea tehdä Suomessa täysin turvallisesti.

Anna
Räväkkä Anna aikoo tatuoida reiteensä lonkerotölkin. – En ole alkoholisti, paljon sitä lonkeroa kuluu, Anna nauraa.

Lakkauttaisin Tempparit

Aikuisempana Anna aikoo lähteä mukaan politiikkaan.

– En mene politiikkaan vain kokeilemaan. Minulla on suuret visiot, mutta ensin pitää kerryttää elämänkokemusta. Tällä hetkellä elän päivän kerrallaan.

Temppareitten kaltaiset ohjelmaformaatit Anna lakkauttaisi kokonaan, vaikka hän ei omaa osallistumistaan kadukaan.

Anna
Temppareitten jälkeen Annaa on pyydetty muihinkin ohjelmiin. – Sain kutsun muun muassa Naked Attraction Suomeen, mutta ei ole mun juttuni.

– Sarjalla on kova viihdearvo, mutta se ei ole kovin inhimillinen formaatti. Tuotannon puolelta varoiteltiin etukäteen, että paskaa tulee niskaan, kun ohjelma esitetään, joten osasin varautua siihen.

Annaa kiinnostaisi osallistua Temppareihin sinkkuna, mutta hän ei usko sen olevan mahdollista.

– En ole tarpeeksi hyvännäköinen ja hoikka, enkä ole kyllä viettelijäkään. Olen liian vahva, itsenäinen nainen sinkuksi sinne.

VIDEO: Anna kertoo kuulumisiaan