Katso videot!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Kotimaa | 19.09.2021 09:01

Julkkisten Big Brotheristakin tuttu yrittäjä Nina Mikkonen, 57, on muuttanut perheineen uuteen asuntoon.

– Olin tiennyt jo pidemmän aikaa, että meidän on löydettävä halvempi asunto. Kun kipuraja ylittyy, on tehtävä päätöksiä.

– Ystäväni soitti ja kertoi, että hänellä vapautui kuin ihmeen kaupalla asunto, jonka hän mielellään vuokraisi meille. Tämä on kuin lottovoitto, Nina luonnehtii.

Tavarat siirrettiin kahdessa viikossa uuteen kämppään. – Hiki hatussa hinkkasin parvekelaseja ja pistin tavaroita laatikoihin, Nina luettelee.
Tavarat siirrettiin kahdessa viikossa uuteen kämppään. – Hiki hatussa hinkkasin parvekelaseja ja pistin tavaroita laatikoihin, Nina luettelee.

Lue myös: Kipuraja ylittyi! Nina Mikkonen joutui tekemään kiperän päätöksen: Raha pakotti!

Rakkaita muistoja

Uusi osoite ei ole kaukana entisestä, sillä se sijaitsee samalla asuinalueella Itä-Helsingissä. Silti kodin hyvästeleminen kosketti koko perhettä. Ninan edesmennyt mies, toimittajakonkari Timo T. A. Mikkonen, asui siellä jonkin aikaa ennen poismenoaan vuonna 2017.

– Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää. Se voi joillekin kuulostaa mitättömältä seikalta, mutta meille se merkitsee paljon. Asuntoon liittyi monia ikimuistoisia hetkiä syntymäpäivistä rippijuhliin.

Myös pojat Mikael, 19, ja Matias, 18, yhtyvät äitinsä tuntemuksiin.

– Tuntui haikealta ja surulliselta jättää taakseen koti, jossa olimme vielä nelihenkisenä perheenä, Mikael sanoo, ja Matias nyökkää myöntymisen merkiksi vieressä.

Pojat ja heidän kaverinsa auttoivat muutto-kuorman kantamisessa.
Pojat ja heidän kaverinsa auttoivat muutto-kuorman kantamisessa.

Lue myös: Nina Mikkosen superyllätys – sai takaisin edesmenneen miehensä Timon kultakellon!

Tunnekuohuja esineistä

Paljon tarpeetonta tavaraa sai Ninan mukaan luvan lähteä esimerkiksi hyväntekeväisyyteen.

– Ihmeen paljon roinaa oli ehtinyt kertyä, vaikka kolmen muuton yhteydessä olenkin aina käynyt läpi tavarat ja vaatteet ja tehnyt niin sanotun kuolinsiivouksen.

Monet esineet ja Timon muutama säästetty vaate nostivat vahvoja tunteita Ninan mieleen.

– Vierähti siinä kyynel jos toinenkin. Muistin muuttokuormaa tehdessäni asioita, joita olin jo osittain unohtanut. Ne olivat liikuttavia hetkiä, sellaisia tunnekuohuja, hän toteaa hiljaa.

Lue lisää Seiska Klubista!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Oho! Niko Saarinen meni melkoiseen lankaan tosi-tv-sarjan kuvauksissa – ei voi uskoa itseään: ”Minä hölmö uskoin!” 

BB-Maiju oli menettää hermonsa Big Brother -talossa – tämä asia asukkaissa ärsytti yli kaiken: ”J**alauta, tämä ei ole mistään kotoisin!”

Katso video!

Avaruuteen lentävä Vesa Heilala: Matkakumppaniksi Lady Gaga?!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!