fbq
Vesa-Matti Loiri

Vesa-Matti Loiri ojentaa topakasti Hectoria televisiossa: "Älä kiukuttele ja marise!"

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman uuden kauden avausjaksossa nähdään hauskoja yllätyksiä, kun Hector ja Samu Haber yllättävät toisensa "ristiin".

Ensiksi yllätettävän tuolille istahtava Samu saa kuulla Hectorilta yhden tämän ikivihreän, joka on Samun lempikappaleita. Hector on ollut Samulle suuri esikuva. Konkarilaulajan kanssa lavalle astelee myös Samun nuoruudenystävä Jan Hohenthal, jonka kanssa Samu versioi nuorena Hectoria duon yhteisillä keikoilla.

hector
Samu Haber saa idoliltaan Hectorilta sekä nuoruuden ystävältään ikimuistoisen esityksen.

Toista kertaa! Samu Haber sairastui taas koronaan - vetäytyi luksushuvilalleen: "Edellinen kerta oli erilainen"

Esityksen jälkeen Samu kiittelee Hectoria vuolaasti.

Samu Haber
Samu Haber nauttii esityksestä.

- Mun testamentissa lukee, että jos sä oot täällä, kun en ole enää täällä, toivoisin, että tulisit muistutilaisuuteen esittämään tämän biisin. Tämä on merkinnyt mulle tosi paljon, Samu hekumoi.

Juontaja Marja Hintikka pyytää Hectoria jäämään lavalle esityksensä jälkeen. Pöllämystynyt Hector saa videotervehdyksen Vesa-Matti Loirilta.

- Rakas Heikki, mä tiedän, että sä vihaat yllätyksiä, kuten minäkin, Vesku sanoo videolla.

- Sinä olet inspiraation lähde nuoremmille sukupolville. Mä en tule sinne laulamaan hevonheinää, annetaan nuorempien tehdä se. Älä kiukuttele ja marise, vaan mene sinne tuoliin istumaan! Vesku komentaa Hectoria.

- Jäbä otti vähän auktoriteettia, onhan se uskottava, Hector naurahtaa ja siirtyy yllätettävän tuoliin.

Samu Haber
Samu esittää Hectorin omasta tuotannosta kappaleen, joka merkitsee hänelle paljon.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Samu Haber astelee jälleen lavalle ja soittaa Hectorille yhden mestarin omista kappaleista. Samu kertoo esityksen jälkeen, että kappale on tehnyt hänen elämänsä hetkistä parempia.

- Voi kiitos, huh huh! En olisi arvannut. Tämä tuli niin puun takaa, Hector äimistelee.

Samu ja Hector eivät ole entuudestaan toisilleen tuttuja, mutta miehet kertovat törmänneensä toisiinsa IFK:n lätkämatsissa.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -aloitusjakso katsottavissa mtv.fi-palvelussa 13. helmikuuta. Jakso esitetään MTV3-kanavalla 13. helmikuuta klo 19.30 alkaen.