fbq
Veronica Verho

Veronica Verho toteutti tukkaunelmansa - seuraavana päivänä tuli takaisku

Juontaja ja mediapersoona Veronica Verho, 26, räväyttää upouudella hiustyylillään.

Veronica esitteli eilen (12.7.) uuden tukkansa Instagramin tarinaosiossa. Hän on käynyt ottamassa pidennykset, jotka lisäsivät hiuksiin valtavasti pituutta. Julkaisemassaan kuvassa hiusten latvat eivät edes näy. Kuvasta näkee, että hiukset yltävät ainakin reippaasti rintojen alapuolelle. 

Veronica mainitsi taannoin, että pitkä, punertava tukka on hänen suuri unelmansa. Hänelle kävi viikko sitten vahinko, kun kuparisina hohtavat hiukset värjäytyivät hiusmaskin myötä kirkkaan oranssiksi, jollaisena upean pitkä kuontalokin loistaa.

Veronica Verhon tukkatragedia: "Hupsista saatana"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tukkaunelman jälkeen Veronica kohtasi kuitenkin ikävän takaiskun. Hän, kuten monet muutkin vaikuttajat ja julkisuuden henkilöt, juhli viime viikonloppuna Turun Ruisrock-festivaalilla.

Selfie-sessiot, railakasta biletystä vipissä ja robottiruohonleikkurin jahtaamista - näin julkkikset aloittivat Ruisrock-viikonloppunsa: katso kuvat!

Musiikkijuhlasta Veronica toi kotiin ikävän tuliaisen. Hän kertoo asiasta Instagram-tarinoissaan.

- Okei en tiiä mitä yöllä tapahtu mut yhtäkkii kuume, lakanat hikoiltu aivan ja keuhkot ulos yskimällä. Kiitos ruissi 2022, hän kirjoittaa tänään (13.7.).

Sannin seepratrikoot ja Waltteri Torikan safariasu - katso kuvat julkkisten upeimmista festarilookeista!

Veronica ei ole ainoa, joka on sairastunut Ruisrockin tuoksinnassa. Myös tubettaja Mmiisas eli Miisa Grekov on avautunut asiasta omassa Instagram-tarinassaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Mun koronasta palautuminen otti isoa takapakkia rankan viikonlopun takia ja oon joutunut palaamaan sängynpohjalle sairastamaan, hän harmittelee.

- Aivan jäätävä kurkkukipu ja voimaton olo. Omaa tyhmyyttä. Pidin niin huolta siitä, että en lähde treenaamaan liian aikaisin, mutta en ajatellut, että hää- ja festariviikonloppu olis liikaa. Lepään nyt ja palailen Instagramiin, kun oon terve.

Tubettaja Mmiisas meni naimisiin - upeat hääkuvat julki

Pöpöt vaikuttavat kiertäneen Ruissalossa urakalla. Veronican kanssa supersuosittua POKS-podcastia juontava vaikuttaja Sita Salminen on samaisessa räkätaudissa.

- No niin, mulle tuli kuume ja niin kauhea räkäinen yskä, ettei oo vähään aikaan ollu. Lohduttaa, etten oo ainoa joka on rikki Ruissin jälkeen, paranemisia myös Miisa ja Veronica, Sita kirjoittaa Instagram-tarinaansa.

Veronica Verho ja Sita Salminen: Hillitöntä nuolemista puistossa - paparazzikuvat!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronica tuli tunnetuksi Youtubesta ja on sittemmin luonut mittavaa uraa Suomen mediakentällä radion, tv:n ja podcastien parissa. Hän elelee avoliitossa Sohvaperunoista tutun Juhani Koskisen kanssa Helsingissä yhdessä suloisen Matti-mäyräkoiran kanssa.

Veronica Verho sai terapiasta apua: Kuin olisin vapautunut kahleista