fbq
Veronica Verho ja Harri Moisio

Veronica Verho inspiroi Harri Moisiota kertomaan kalliista virheestään - on saattanut todellisuudessa joutua huijatuksi!

Juontaja Veronica Verho, 26, kertoi eilen (28.3.) Instagram-seuraajilleen kalliiksi käyneestä virheklikkauksestaan. 

Veronica kertoi ostaneensa vahingossa Facetune-kuvanmuokkaussovelluksen käyttöoikeuden vuodeksi. Ostokselle tuli hintaa 70 euroa, eikä Veronica ole käyttänyt sovellusta kuin kokeilumielessä.

- En tarvitse sitä! En ole koskaan lisännyt mitään facetunetettua kuvaa. Latasin sen vaan, koska halusin omaksi huvikseni facetunettaa yhden selfien itestäni, hän kertoi.

Tänään (29.3.) Veronican tarinan inspiroimana ilmi kävi, ettei hän suinkaan ole ainoa virheklikkailija.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronica Verhon virhe kävi kalliiksi - lopputuloksena 70 euron selfie

Radio Rockin aamuohjelmasta Korporaatiosta tuttu Tytti Junna, 31, kertoi tänään Instagram-tarinassaan katselleensa Veronican tarinaa. Se herätti kollega Harri Moision, 50, mielenkiinnon.

- Harri kysyi "ai kuka on ostanut ja minkä appin ja miksi on viety rahaa?" Tytti kertoo seuraajilleen, ja kuvaa sitten Harria.

Harri kertoo videolla tutustuneensa Videoleap-nimiseen sovellukseen.

- Muistaakseni maksoin siitä vähän yli 80 euroa, oikeasti vahingossa. En tajunnut ostaneeni sitä. Nyt minulla on tällainen, hän kertoo esitellen puhelintaan.

- En ymmärrä tästä hemmetinkään vertaa, hieno tämä on! En ymmärrä, mitä tällä tehdään, Harri myöntää ja kertoo maksaneensa vuoden käyttöoikeudesta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

”Rantajellona” Harri Moisio yllättää paidattomalla kuvalla – ”Tytär kuvasi tämän erikoisuuden”

CNN:n mukaan Videoleapin käyttölisenssin voi ostaa kahdeksalla dollarilla kuukaudeksi, 36 dollarilla vuodeksi ja 70 dollarilla kertaostona käytännössä ainiaaksi. Todellisuudessa Harrilla taitaakin siis olla vuoden sijasta ikuinen käyttöoikeus editointiohjelmaan.

Todellisuudessa kyse saattaa olla muustakin kuin pelkästä virheklikkauksesta.

Videoleapin kehittänyttä Lightricksia pidetään turvallisena ja luotettavana, mutta Videoleapin Instagram-julkaisuissa on varoituskommentteja käyttäjiltä, jotka ovat joutuneet maksamaan sovelluksen käytöstä myös tahtomattaan.

- Odottelen yhä kokeilumaksuni palautusta. Siitä on nyt kaksi viikkoa, olen lähettänyt lukuisia sähköposteja enkä ole saanut vastausta. Tämä on huijaus, kuinka häpeällistä asiakaspalvelua, eräs käyttäjä kertoo kokemuksistaan.

- Älkää ladatko. He veivät 62 puntaa tililtäni, vaikka päätin ilmaisen kokeiluni - Apple varmisti, että lopetin tilauksen ennen kuin viikon kokeilujakso oli päättynyt, toinenkin varoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Varovainen radiojuontaja Harri Moisio vei varman päälle pelaamisen äärimmilleen: "Helpottaa se tieto..."

Huijattu tai ei, on Harrilla joka tapauksessa nyt puhelimessaan maksettu editointiohjelma, jota hän voi halutessaan opetella käyttämään.