Jethro Rostedt

Velkoja paljastaa! Jethro Rostedtin jättivelan tausta selvisi

Kotimaa | 11.06.2021 06:04

Tuorein Seiska kertoo, että kiinteistökeisari Jethro Rostedtin, 45, bisnekset ovat vastatuulessa. Seiskan saamat asiakirjat kertovat karua kieltä värikkään julkkisveijarin taloudellisesta tilanteesta.

Leveää elämäntyyliään mielellään esittelevä Jethro on nimittäin velkaa – ja paljon. Häneltä penätään oikeusteitse yli 710 000 euron velkasaatavia.

Jethron jättivelka koostuu kahdesta eri jutusta. Lakiasiaintoimisto Kari Uoti Oy vaatii Jetiltä yli 43 000 euron saatavia korkoineen maksamattomista asiamiespalkkioista. Päälle lätkäistään vielä oikeudenkäyntikulut.

Velkojista merkittävämpi on kauppapuutarha Ylitalo Oy. Kotimainen puutarha-alan yritys penää Jetiltä messevää yli 670 000 euron pääomaa viivästyskorkoineen ja oikeudenkäyntikuluineen.

Lue lisää: Jättivelat ja miljoonasotku! Jethro Rostedtilla raju oikeusriita!

SEISKA 50/2020 Telkkaristakin tuttu Jeti tunnetaan leveästä elämäntyylistään, jota hän on autuaasti esitellyt usein Seiskassakin.
SEISKA 50/2020 Telkkaristakin tuttu Jeti tunnetaan leveästä elämäntyylistään, jota hän on autuaasti esitellyt usein Seiskassakin.

”Normaali velkomusjuttu”

Moni varmasti ihmettelee, miten ihmeessä Jethro voi olla velkaa päätähuimaavan summan puutarha-alan yritykselle. Asia selittyy henkilökohtaisilla kontakteilla: Jeti on jo vuosia tuntenut Ylitalo Oy:n hallituksen puheenjohtajan Arvo Ylitalon.

– Tunnemme toisemme pidemmältä ajalta. Meillä on ollut yhteisiä hevosia ja on niitä vieläkin, Seiskan tavoittama Arvo Ylitalo myöntää.

– Tämä on ihan normaali velkomusjuttu, mitä erilaisissa kaupoissa voi syntyä. Toki se on aikamoinen summa, mutta lopulta ilmeisesti joitakin kymmeniä tuhansia pienempi… Ei tässä mitään sen kummempaa riitaa ole mihinkään suuntaan!

Lue lisää Jethron rahasotkusta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!