fbq
Johanna Tukiainen ja Veijo Lalli

Veijo Lallille tuomio Johanna Tukiaisen pahoinpitelystä

Johanna Tukiaisen, 44, ex-kihlattu Veijo Lalli, 61, tuomittiin Ruotsissa Attundan käräjäoikeudessa pahoinpitelystä sekä vahingonteosta. Hän sai 50 päiväsakkoa, jotka tekevät hänen tuloillaan noin 1 190 euroa.

Ahnaat pusukuvat! Paparazzi ikuisti vankilasta vapautuneen Johanna Tukiaisen ja Veijo Lallin kostean jälleennäkemisen

Oikeuden mukaan asia ei ollut sovittavissa pelkällä sakkotuomiolla, joten Veijo sai myös ehdollisen vankeustuomion. Tämä rangaistus määrätään täytäntöönpantavaksi, jos mies syyllistyy tulevaisuudessa rikokseen. Tämä tarkoittaa sitä, että Veijo on Ruotsissa koeajalla kahden vuoden ajan.

Veijo pidätettiin väkivaltaisen riidan seurauksena.
Veijo pidätettiin väkivaltaisen riidan seurauksena.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kohuvideo julki: Johanna Tukiaisen ja Veijo-rakkaan ensikohtaaminen vankeuden jälkeen tallentui videolle – katso Tuksun vankilatilitys!

Tuomiolauselmassa todetaan, että Veijo oli pahoinpidellyt Johannaa huhtikuussa tämän kotona. Pari oli illan aikana nauttinut alkoholia. Asiakirjojen mukaan Veijo oli lyönyt Johannaa selkään useita kertoja. Sen jälkeen hän oli vielä kaatanut hänet lattialle ja lyönyt tai repinyt Johannan kasvoja.

Johannalle aiheutui kipua ja haavoja, ja lisäksi hänen silmälasinsa rikkoutuivat. Johanna soitti poliisit paikalle. Veijo myönsi esitutkinnassa syyllistyneensä pahoinpitelyyn, mutta kiisti vahingonteon. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.