fbq

Vau mikä ysäriteini! Tangokuningatar Johanna Pakonen yllättää nuoruuskuvillaan

Johanna Pakonen jakoi nostalgisia nuoruuskuvia someen.

Tangokuningattareksi vuonna 2002 kruunattu Johanna Pakonen hekumoi somessa ystävyyttä.

Johanna on julkaissut liudan nostalgisia kuvia, joissa hän poseeraa ystävättärensä kanssa. Naiset ovat olleet ystäviä jo 40 vuoden ajan. Osa kuvista on teinivuosilta 1990-luvulta.

Johanna kuvailee ystäväänsä ’’waimoksi’’ että heidän suhdettaan ’’parisuhteeksi’’. Vastakohdat vetävät puoleensa, ja siksi Johanna kokee ystävänsä samalla tavalla merkittäväksi kuin oman miesystävänsä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Johanna Pakonen kärähti auringossa - urheili yli 30 asteen helteessä

Harvinaisen pitkää ystävyyttä on syytä juhlistaa, ja siksi kaksikko päättikin suunnata vuosipäivänsä kunniaksi Hankoon.

- Waimo vei minut juhlistamaan 40 -vuotista yhteistä taivaltamme Hankoon. Sanotaan, että vastakohdat täydentävät toisiaan. Pitänee paikkansa joissakin asioissa ja suhteissa. Ristiriidoista ja erimielisyyksistäkin huolimatta heittämällä pisin ”parisuhde” elämäni aikana, Johanna kirjoittaa.

Johanna myöntää, että ystävyyssuhteen ylläpito vaatii töitä.

- Paljon on työstettävää ja jalostettavaa vielä tässäkin, että kommunikaatio pelaa ja opimme puhumaan samaa kieltä, ymmärtämään ja tukemaan toisiamme. Oma maailmankatsomus voi olla hyvin erilainen ja omat valinnat ja ajatukset täysin päinvastaiset, kuin kumppanilla tai ystävällä.

Muistatko tangokuningatar Johanna Pakosen? Tältä hän näyttää nyt!

Johannan mukaan läheisessä, pitkäkestoisessa ystävyyssuhteessa on myös tärkeää antaa toiselle tilaa, ja hyväksyä toinen sellaisena kuin hän on. Vaikka jotkin asiat eivät kaksikon luonteissa osuisikaan yhteen, on tärkeää antaa toisen toimia omalla tavallaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Sekin on rikkaus, kun antaa toisen rauhassa suodattaa ja poimia keskusteluista asioita, jotka parhaiten sopivat hänen ajatusmalliin ja toimintatapoihin. Ystävyys ja parisuhde tarvii ymmärrystä, tilaa ja aikaa prosessoida. Silti haluan uskoa, että pohjimmaisena on aina suurin rakkaus, huolenpito ja välittäminen toista kohtaan.

Kaksikko on kokenut keskenään kaikenlaista, ja yhdessä vietetty aika onkin avain suhteen kestävyydelle. Halu olla yhdessä, ja toistensa tuki vaikeidenkin asioiden läpikäymisessä auttaa molempia selviytymään tilanteesta kuin tilanteesta vahvempina.

- Heitän toiveen, että elämäämme tuotaisiin vieläkin enemmän onnea ja iloa, rakkautta ja onnistumisia, tukea ja kannustusta, uskoa ja tukea.

- Kiitos 40 vuoden huvipuistosta.

Johanna omistaa tekstin ystävälleen.

Johanna Pakonen muutti teininä mummulaan - otti vastuun halvaantuneesta isoisästään

Johanna kihlautui miesystävänsä Samun kanssa vuonna 2020, mutta avioliittoon pari ei ole vielä astunut. Johanna on ollut naimisissa aikaisemmin kuljetusalan yrittäjä Juha Laihioniemen kanssa, mutta pari päätyi avioeroon vuonna 2015.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy