fbq
Ellen Jokikunnas: Löysin tv-sarjan kuvauksista elämänkumppanin!
Ellen Jokikunnas: Löysin tv-sarjan kuvauksista elämänkumppanin!

Vau, mikä muutos! Ellen Jokikunnas jakoi ennen ja jälkeen -kuvat viinitilaltaan

Ellen on remontoinut keväällä ostamaansa 150-vuotiasta viinitilaa koko kesän.

Juontaja Ellen Jokikunnas, 46, esittelee huimaa edistymistä taloremontissaan.

Italian Apuliassa (ital. Puglia) sijaitseva 150-vuotias viinitila siirtyi juontajan ja tämän miehensä Jarin omistukseen keväällä.

Pääsisäänkäynnistä näkee, kuinka projektissa on päästy etenemään. 

- Välillä tuntuu, että ei saada mitään aikaiseksi, mutta selatessa kesän kuvia tajuan kuinka paljon olemme jo edistyneet, Ellen iloitsee Instagram-kuvassaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuvakoosteen oikeaa nuolinäppäintä painamalla voit katsoa talon tilannetta tarkemmin. Uudesta kuvasta huomaa, että ovet ovat saaneet upean värityksen ja seinätkin hohtavat valkoisena uuden lailla.

Monenlaista puuhaa

Koko kesän Ellen on pakertanut tiluksilla erilaisten projektien parissa. Matkan varrella on ollut myös yllätyksiä, kuten nurkissa hyppeleviä rottia ja kummallisia aparaatteja.

Talokaupat Italiassa tehnyt Ellen Jokikunnas yllättyi: "Mukana tuli Lamborghini"

Painepesurilla peseminen on tullut myös tutuksi, mutta Ellen on voinut sen jälkeen tyytyväisenä ihailla kättensä jälkiä.

Ellen Jokikunnas paljastaa huikean yksityiskohdan Italian-talostaan: "Nyt vasta tajuttiin"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Naapuritkin ovat olleet kivoja, sillä elokuun lopussa paikallinen mies toi heille muun muassa itse kasvattamiaan tomaatteja. Ellen on myös somistanut pihaa erilaisilla kasveilla.

Italiasta viinitilan ostanut Ellen Jokikunnas sai kehut viranomaiselta: "Koska olemme niin paljon edellä italialaisia..."

Ellen ja Jari ovat olleet naimisissa kuusi vuotta, mutta ovat pitäneet yhtä jo 12 vuoden ajan. Mukana talonrakennusprojektissa on myös heidän Reino-koiransa.