fbq
Toni Nieminen

Vau, mikä kaunotar! Lemmenlomaileva Toni Nieminen julkaisi kuvan supernuorekkaasta Janet-rakkaastaan – tässä naisessa on ruutia!

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen lomailee Kyproksella Janet-rakkaansa kanssa. Umpirakastunut Toni on julkaissut reissultaan Instagram-tililleen useamman kuvan sisältävän julkaisun.

Tonin jakamista kuvista ensimmäisessä mies hymyilee olutpullo käsissään. Kuvaa katsoessa huomio kiinnittyy miehen jalkoihin, jotka ovat kaloja täynnä olevassa altaassa. Kyseessä on etelän lomakohteissa suosittu jalkahoito. Kyseisistä hoidoista on myös varoiteltu julkisuudessa, koska niiden kautta saattaa levitä vakavia sairauksia. 

Toni Nieminen latoi tiskiin rehellisen kuvan itsestään - somessa naureskellaan

Päivityksen kolmannessa kuvassa esiintyy Tonin sijasta miehen Janet-kulta. Kuvasta huomaa toisena työnään liikunnanohjaajan hommia tekevän Janetin olevan hyvässä fyysisessä kunnossa. Avoimeen kesämekkoon pukeutuneella, erittäin nuorekkaalla naisella on otoksessa käsivarrellaan papukaija. Papukaijojen kanssa kuvien ottaminen lomakohteissa on kalapedikyyrin tapaan tyypillinen turistien aktiviteetti.

Toni Nieminen sai Janet-rakkaaltaan yllättävän kannustimen - vastasi lahjukseen hauskalla herkulla

Toni kutsuu Janetia vaimokseen, vaikka virallisesti pariskunta on vasta kihloissa. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2020 lähtien.

-  Eikös se aika normaali kuvio ole, että kihlaus sitä tarkoittaa. Totta kai häitä ollaan mietitty ja suunniteltu, aikuisia ihmisiähän tässä ollaan, Toni kertoi Seiskalle viime lokakuussa.

Toni ja Janet
Pariskunta poseerasi Seiskalle viime syksynä optikkoketju Synsamin tilaisuudessa.

Umpirakastunut Toni Nieminen ja Janet-kulta: Häitä suunnitellaan