Vappu Pimiältä uskomatonta ökyilyä Teneriffalla

Vappu Pimiältä uskomatonta ökyilyä Teneriffalla

Koska viimeksi olet syönyt jälkiruokasi kukkapuskasta? Suosikkijuontaja ja puoliso "Erkki Metsola" tekivät niin lauantaina.

Mainos
Mainos päättyy

Suomen pölyt kannoiltaan karistanut Vappu Pimiä ja hänen leppoisasti "Erkki Metsolaksi" nimeämänsä Teemu-puoliso iskivät seurueineen hampaansa lauantai-iltana herkkuihin. Teneriffalla lomaileva pari investoi ökykalliiseen fine dining -ravintolaan.

Lasku illallisesta ja pienestä määrästä ruokajuomia oli 225 euroa per nokka.

– Eipä juuri koskaan ns. aurinkolomilla tule syötyä mitään fine diningia, vaan enemmän nautitaan kalastajakylämeiningin rafloista, Vappu aloittaa pitkän kuvailunsa illallisesta.

Jättituloilla kelpaa herkutella

Vaikka siis illallinen neljältä hengeltä maksoikin vähintään tonnin – raha, jolla moni maijameikäläinen jo viikoksi etelään pääsee – Vappu ei kuitenkaan ole aivan vieraantunut jalkoja maassa pitävistä taviksista.

Mainos
Mainos päättyy

Hän kuitenkin vierailee aurinkolomakohteissa, vaikka tienaa itse yli tuplasti suomalaisen mediaanipalkan, yli 120 000 euroa vuodessa. Tavallistakin tavallisemman tv-hahmon Erkki Metsolan lempinimen saanut puoliso puolestaan tienasi yli miljoonan vuodessa.

Syy, jonka vuoksi tällä kertaa ravintolaan mentiin, oli arkinen ja käytännöllinen, ei isojen tulojen vasiten tuhlaaminen. Vapun ja puolison valitseman hotellin ravintola on vastikään saanut Michelin-tähden, eli kauas ei tarvinnut lähteä. Päin vastoin, järjestely mahdollisti sen, että lapset pärjäävät omillaan hotellihuoneessa leffaa katsoen ja huonepalvelusta ruokaa tilaten.

Ruokaa taide-elämyksenä

Vappu sen sijaan meni lähes ekstaasiin fine dining -illallisestaan ja julkaisi Instagramissa peräti 15 kuvan sarjan pelkistä ruokalajeista.

Fine diningin ideana moni pitää sen hintaa. Kyllä, siitäkin fine diningin voi tunnistaa, mutta Vapun nyt valitsema ateria monine ruokalajeineen on aivan kohtuullinen, sillä onhan hintataso Teneriffalla Suomea edullisempi.

Mainos
Mainos päättyy

Rahankäyttö ei ole tavoitteena, vaan saada parhaista mahdollisista raaka-aineista tehty ruokaelämys. Matkalla tuottajalta ravintola-asiakkaan suuhun asti aivan jokainen yksityiskohta koetetaan miettiä kellosepän tarkkuudella ja taidemaalarin visiolla, japanilaisen puusepän käsityötaidolla. 

Tulosta voi ihailla Vapun kuvista. Esimerkiksi yksi jälkiruuista tarjoiltiin kukkakimpun päältä, ja alkupaloissa pikkuisen ilmavan leivän päällä oli hiivajäätelöä ja kaviaaria, ja se tarjoiltiin pyöreältä kivitavara-astialta pyyhkeen päältä. Tätä et mummolassa saanut!

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan
Vappu Pimiältä uskomatonta ökyilyä Teneriffalla