fbq
Vappu Pimiä

Vappu Pimiä tilittää huonosta omatunnostaan: "Syy tähän on äidissä ja isässä!"

Suosikkijuontaja Vappu Pimiällä, 44, vaikuttaa aina olevan monta rautaa tulessa. 

Tänään (7.2.) Vappu kertoo ottaneensa rennosti ja käyneensä 1,5 tuntia kestäneessä hieronnassa, jossa käsittelyn saivat jalat, kädet, päänahka ja hartiat. Hieronnassa hänellä oli aikaa miettiä työajattelumalliaan, jossa onkin huomannut olevan parantamisen varaa.

- Myönnän rehellisesti, että olen työnarkomaniaan taipuvainen ihminen, Vappu toteaa seuraajilleen kuvaamallaan videolla.

- Suoraan sanottuna välillä on vaikeuksia antaa itselleni lupa tällaiseen löllöttelyyn, hän myöntää mainiten, että töitä on parin viikon aikana ollut harvinaisen vähän. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Nautin siitä tosi paljon, mutta huomaan sen, että minulla on fiksaatio päässä siitä, että on vaikea antaa itselleni lupa. 

Mitä ihmettä? Vieras mies Vappu Pimiän hanurin kimpussa - "Aukeaako se?"

Vappu muistelee olleensa vuosi sitten aivan loppu tv-ohjelman kuvausten ja reissaamisen kanssa. Nyt töitä on paljon vähemmän.

- Huomaan, että minulle meinaa tulla huono omatunto. Puhuin asiasta siskolleni ja hän sanoi: "Koska sä lopetat tuon juoksemisen?" Onko minulla lupa? Hän sanoi, että "olet ihan sekaisin". Ja myönnän sen - olen varmaan vähän sekaisin! hän puhelee.

- Hieronnassa mietin sitä, että jostain se malli tulee. Kotona ei ole koskaan ollut sellaista, että pitää vetää itsensä piippuun. Äitinihän koko ajan sanoo, että pitää ottaa rauhallisemmin, juontaja miettii.

Vappu muistelee kuitenkin äitinsä olleen aina todella aktiivinen ja käyneen töissä, opiskelleen kieliä, käyneen vapaaehtoistoiminnassa ja isällään olleen kaikenlaisia bisnesideoita.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Sieltähän se malli varmaan kuitenkin tulee. Syy tähän on äidissä ja isässä! No ei, hän nauraa.

Vappu Pimiältä viiltävä kuitti! Marja Hintikan bileilta ei mennyt täysin nappiin

Vappu avioitui "mysteerimiehenäkin" tunnetun Teemu-rakkaansa kanssavuonna 2013. Heillä on kaksi tytärtä. 

Vappu kuuluu Suomen tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin tv-kasvoihin. Nimikkoviininkin julkaissut suosikkijuontaja tunnetaan esimerkiksi Maajussille morsian -ohjelman juontajana sekä megasuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman pitkäaikaisena emäntänä.

Vappu Pimiä raivostui Teemu-rakkaan virheestä - uhkasi ällöttävällä rangaistuksella: "Sain hirveän hepulin!"