fbq
Kotimaa
19.12.2021 19:11
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Instagram, Pasi Murto
Vappu Pimiä
Vappu Pimiä juhli miehensä syntymäpäiviä jo toiseen otteeseen - vieraana maailmanluokan megatähti: "Hän oli todella mukava ja kiitteli kovasti!"
Kotimaa
19.12.2021 19:11
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Instagram, Pasi Murto

Juontaja Vappu Pimiä, 43, juhli viime viikonloppuna hulppeasti aviomiehensä 50-vuotissyntymäpäiviä. Kemuja varten Vappu ja mysteerimieheksi tituleerattu Teemu-rakas olivat vuokranneet koko kylpylähotelli Långvikin.

Lue myös: Vappu Pimiän julkkisbileet jatkuvat jo toista päivää: suosikkijuontaja kuvasi sohvalle väsähtänyttä mysteerimiestään

Kahden päivän mittaiset juhlat kokosivat yhteen liudan suomalaisjulkkiksia, kuten Vapun juontajakollega Mikko Leppilammen, näyttelijä Antti Luusuaniemen ja duudsoneista tutun Jukka Hildenin sekä Jarppi Leppälän. Vilahtivatpa kuvissa myös radiotoimittaja Anni Hautala sekä juontajat Susanna Laine ja Marja Hintikkakin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

 

Vain muutama päivä sitten Vappu pakkasi laukkunsa ja lennähti miehensä kanssa viettämään leppoisia lomapäiviä Los Angelesiin. Pariskunta viettää lastensa kanssa joulun Yhdysvalloissa ja Instagram-tarinoissa Vappu kertoo vuokranneensa loma-asunnon tutun välitystoimiston kautta.

Lue myös: Luksusta! Vappu Pimiä suuntasi bisnesluokassa lomalle - ensimmäinen kuva

Lue myös: "Mites toi korona?" Jenkkeihin lähteneelle Vappu Pimiälle sataa kritiikkiä: "Mitäs siitä?"

Lauantai-iltana (19.12.) TTK-juontaja jutusteli Instagram-tililleen, kuinka perhe aikoo järjestää myös Amerikassa asuville ystävilleen syntymäpäiväjuhlat. 

- Me pidetään tämmöiset Amerikka-synttärit. Hyvin pienimuotoiset, Vappu kertoo verhoutuneena jättiläismäisiin Guccin aurinkolaseihin.

Vieraiksi juhliin on kutsuttu Vapun mukaan pari ystäväperhettä sekä Teemun serkku.

Supertähti kuokkavieraana

Seuraavissa videotarinoissa raikaakin jo onnittelulaulu. Yksi Vapun jakama kuva juhlavieraista kiinnittää kuitenkin huomion, kun juontajan rinnalla poseeraa yllättäen legendaarinen poplaulaja Fergie. Leopardikuvioiseen paitaan pukeutunut megatähti poseeraa kuvan keskellä mustassa pipossa kameralle vienosti hymyillen.

Juhlien jälkeisenä päivänä Vappu selvensikin tilannetta seuraajilleen.

- Moni teistä oli bongannut meidän yllätysvieraan. Fergie tuli kuokkimaan poikansa kanssa juhliimme. Hän on ystävämme Monan kaveri, Vappu kertoi miten maailmantähti oli löytänyt tiensä suomalaispariskunnan luokse.

Lue myös: Fergie pahoittelee järkyttävää tulkintaansa Yhdysvaltain kansallislaulusta: "Yritin parhaani!"

- Hän oli todella mukava ja viihtyi hyvin ja kiitteli kovasti, että sai tulla. Ja ihastui kovasti meidän Selmaamme, kuten aika monet muutkin, Vappu nauroi videolla viitaten tyttäreensä.

Back Eyed Peas -tähdellä on Instagramissa 4,7 miljoonaa seuraajaa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fergie (@fergie)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »