fbq
Niko Ranta-aho

Vankilassa istuva Niko Ranta-aho opiskeli itselleen ammatin - arvaatko, minkä?

Huumeliigan pomona ja julkkiskaunotar Sofia Belórfin ex-rakkaana tunnettu Niko Ranta-aho istuu vankilatuomiotaan parhaillaan Riihimäen vankilassa.

Video: Niko Ranta-aho oikeudessa

Niko Ranta-aho yllättää ilmoituksellaan: "Ajattelin loppuvuoden ajan suostua..."

Viime viikolla (9.5.) Seiska uutisoi Niko Ranta-ahon Katiska 2 -vyyhdin käsittelyn alkaneen Helsingin hovioikeudessa. Seiskan reportteri oli paikalla ikuistamassa tapahtumia, ja huomiota herätti myös Nikon vakava olemus sekä Boss-merkkinen t-paita.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Syyttäjät hakivat Nikolle poikkeuksellista rangaistusta. Heidän näkemyksen mukaan Katiska 1- ja Katiska 2 -oikeudenkäynneissä ei tulisi soveltaa 13 vuoden maksimituomiota, vaan Nikon tuomioiden tulisi olla yhteensä jopa yli 20 vuotta. Niko vastusti syyttäjien näkemystä.

niko ranta-aho
Nikolla oli naama peruslukemilla toukokuisessa hovioikeuden käsittelyssä.

Niko Ranta-aho päivitti tunnelmiaan myös somekanavalleen, jossa hän kertoi vankilassa oloaikanaan opiskelleensa itselleen ammatin.

Puolet (50%) tuomiosta suoritettua ja vihdoin juna kääntyy kotiinpäin. Kutsuin tätä joskus sauna reissuksi, mutta pakko todeta, että on kyllä pitkät ja kuumat löylyt, Niko kirjoittaa Instagramissa ja jatkaa:

Kulunut vuosi on sujunut mainiosti. Eilen oli elämäni viimeinen Katiska istunto, joten vihdoin sekin sirkus on ohi. Valmistuin tänään merkonomiksi. Tutkinnon suoritin selliopintoina. Hain myös ammattikorkeakouluun, todistusvalintapäätös tulee parin viikon kuluttua. Sitä odotellessa, Niko mainitsi ja toivotti seuraajilleen aurinkoista kesän odotusta.

Merkonomi vastaa liiketoiminnan perustutkintoa.

Niko Ranta-aho kommentoi Sofia Belórfin helpottavaa hovituomiota: "Hän ei ole ikinä..."

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy