fbq
Mikko Rantanen, Kaapo Kakko & Marko Anttila

Valtaisaa ryöpytystä! Megatähti Mikko Rantanen esitteli taitojaan Leijonien hotellilla – antoi isän kädestä Kaapo Kakolle: Mörkö riensi halaamaan

Suomalaisilla on syytä pieneen huoleen, kun jääkiekon MM-kisoista lähtee viimeinen viikko liikkeelle. Leijonien pahasti yskähdellyt kone ei ole nimittäin vieläkään lähtenyt kunnolla käyntiin, vaikka kohtalonottelut kummittelevat jo nurkan takana.

Teemu "Härski" Hartikainen kertoo Leijonien touhuista:

Kansalaiset ja media ovat jo lähestulkoon pulttaamassa paniikkinappulaa pohjaan, mutta Leijonien keskuudessa vallitsee rento meininki. Ympärillä vellova median myllytys ja veronmaksajien mielipiteet eivät häiritse pelaajia pätkääkään.

– Kyllä se välillä aika hauskalta tuntuu. Hirveästi en kyllä lueskele mitään, mutta jos joku juttu vahingossa pistää silmään, niin me pelaajat otetaan ne kyllä ihan komedian kannalta, Joel Armia naureskelee Seiskalle.

Leijonien sankarivahdista levisi hämmentävää videomateriaalia – räjähti nauruun Seiskalle: ”Ei enää pysty itse katsomaan”

Joel Armian mukaan Leijonat keskittyy vain MM-matseihin eikä anna ulkopuolisen paineen häiritä.
Joel Armian mukaan Leijonat keskittyy vain MM-matseihin eikä anna ulkopuolisen paineen häiritä.

Myös Kasperi Kapanen ottaa rennoin rantein. Ulkopuolelta tuleva paine ei kuulemma tunnu missään, sillä Leijonien pukukopissa kyllä tiedetään tarkkaan, missä vaiheessa MM-prosessi etenee.

– Jollei pelit mene ihan nappiin, niin se spekulointi alkaa välittömästi. Siinä mielessä Suomen media muistuttaa aika paljon Toronton mediaa, Kasperi Kapanen vertaa.

MM-kisoissa hienosti onnistunut Kasperi Kapanen tietää, miten Toronton armoton kiekkomedia toimii.
MM-kisoissa hienosti onnistunut Kasperi Kapanen tietää, miten Toronton armoton kiekkomedia toimii.

Kasperi Kapanen yhdistettiin uskomattomaan porilaisblondiin – kommentoi vihdoin suhdekuvioitaan Seiskalle

Toronto on jääkiekkomaailman keskus, jonka NHL-seura Maple Leafsia myös Kasperi on edustanut. Kun siellä antaa yhdenkin harhasyötön edes harjoituksissa, niin hyeenamainen medialauma tunkee tsiljoona mikrofonia pelaajan nokan eteen.

– Varmasti kaikki tässä joukkueessa ovat jo tottuneet ulkopuoliseen hälinään, Kasperi kuittaa Leijonien paineensietokyvystä.

Mikko Rantanen on MM-kisojen suurin tähti. Nousiaisen härän hyppysissä pysyy myös peliohjain.
Mikko Rantanen on MM-kisojen suurin tähti. Nousiaisen härän hyppysissä pysyy myös peliohjain.

– Ei niitä juttuja niinkään itse tule luettua, mutta välillä artikkeleita linkitetään tai niitä kommentoidaan jossain viestiryhmässä. Joten kyllä niistä väkisinkin kuulee, mutta olemme tottuneet kaikenlaiseen hälinään tässä ympärillä, Kasperi naulaa.

Tässä on ruotsalaisten tukikohta Tampereella – länsinaapurin lätkäfanien käytös pistää silmään

Hyvä osoitus Leijonien huolettomasta ilmapiiristä saatiin maajoukkueen mediatilaisuudessa, jossa joukkueen kirkkain kruununjalokivi, NHL-megatähti Mikko Rantanen ilmoitti naama peruslukemilla löylyttäneensä Kaapo Kakon Fifassa.

Varsinaissuomalaiset dollarimiehet olivat pelanneet Leijonien hotellilla vastakkain Playstationilla Fifa-jalkapallokonsolipeliä, eikä Kaapolle siis Ranen mukaan jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. Mahtaako moinen kertomus pitää paikkaansa?

Kaapo Kakolle oli pelkkää hopeaa jaossa, kun Leijonat ottivat mittaa Fifa-jalkapallopelissä.
Kaapo Kakolle oli pelkkää hopeaa jaossa, kun Leijonat ottivat toisistaan mittaa Fifa-jalkapallopelissä.

NHL-miljonääri Mikko Rantanen elämästään luksuslukaalissa: Makoilen sohvalla ja katson Netflixiä

– Kyllä se varmaan pitää paikkansa. Itse en kauheasti pelaile pleikkaria, mutta jos jätkät pelaavat keskenään, niin luulen kyllä Ranen voittavan, Teemu ”Härski” Hartikainen tietää kertoa Seiskalle.

– Mäkin uskon sen. Olen ennenkin nähnyt Ranen pelaavan pleikkaria. Se on aika kynämies. On helppo uskoa, ettei Kaapolle jäänyt kauheasti mahiksia, Kasperi Kapanen komppaa hymy huulillaan.

Myös Leijona-kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila vahvistaa tapauksen todeksi. Mörön mukaan Mikon antama selkäsauna oli jopa sen kaliiberin pleikkari-kylvetys, että sen jälkeen Kaapolle kelpasi Markon isällinen tuki.

Kaapo Kakon äiti pesee vieläkin poikansa pyykkejä, Kasperi Kapaselta poikkeuksellisen kauniita sanoja äidistä

– Pitää paikkansa. Olivat kuulemma pelanneet jonkun paras seitsemästä -sarjan. Ilmeisesti Rane voitti ihan pystyyn. Antaa hänen nyt sitten leijua, Mörkö hymähtää.

Leijona-kapteeni Marko Anttila rientää auttamaan. Ja tarvittaessa vaikka halaamaankin.
Leijona-kapteeni Marko Anttila rientää aina auttamaan. Ja tarvittaessa vaikka halaamaankin.

– Kyllä Kaaposta näkyi, että vähän harmitti. Mutta eiköhän hän siitä vahvana poikana nouse.

Miten Mörkö lohdutti?

– Annoin pienen halin. Eiköhän hän siitä sen jälkeen piristy, Mörkö virnistää.

Suomi pelaa alkulohkon viimeisen ottelunsa Tanskaa vastaan tiistaina kello 20.20.