fbq
Kotimaa
03.10.2021 08:04
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen
Vakuutusyhtiöstä ei apua! Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen ja Eveliina-rakas: Hääkassamme paloi ilmaan
Kotimaa
03.10.2021 08:04
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Kevättalvella 2020, juuri ennen koronapandemian puhkeamista, avopari Daniel Lehtonen, 30, Eveliina Uosukainen, 26, toteutti unelmansa ja lomaili Balilla. Kaakkois-Aasiassa sijaitseva paratiisisaari oli aluksi upea kokemus.

– Meidän oli tarkoitus viettää siellä yli kuukausi. Sitten tuli pandemia ja kaikki meni sekaisin. Jäimme Balille jumiin. Yritimme epätoivoisesti päästä saarelta pois. Lentoja vaihdettiin ja maksettiin ja veivattiin ja maksettiin lisää ainakin kymmenen kertaa, rakastavaiset puistelevat päätään.

Lue myös: Suunta vakaasti alaspäin! Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen laihduttaa jälleen: Suurin pudottaja -kilot tulivat takaisin!

– Kun lopulta pääsimme pois, koko hääkassamme oli kirjaimellisti palanut ilmaan. Meillä tuhraantui tonnikaupalla rahaa siihen, että saimme paluulennon järjestettyä. Vakuutusyhtiöstä ei ollut apua, ja vaikka saimme jopa Suomen suurlähetystöstä apua, mikään ei tuntunut riittävän.

Lue myös: Eveliina Uosukainen löysi Daniel ”Bile-Dani” Lehtosesta herttaisen miehen – ”Ihastuin kusipäihin ja luonnevikaisiin”

Tutustu pariskunnan kotiin Seiska Klubissa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »