fbq
Samu Haber

Vain elämää -ohjelmaan kiinnitetty Samu Haber: Tappouhkauksia on tullut!

Sunrise Avenue -yhtyeen keulakuvan, sympaattisen Samu Haberin hymy nousee huulille, kun hän muistelee Vain elämää -ohjelman kuvauksia.

- Ohjelma on nerokkaasti suunniteltu. Olen antanut monta haastattelua elämässäni ja puhunut terapeuteille ja ystäville, mutta toinen artisti osaa kysyä koskettavasti vaikeista asioista. Olli hoiti ensimmäisen päivän niin avoimesti, että se asetti suunnan koko reissulle, Samu kertoo.

Miljoonia levyjä myynyt Sunrise Avenue nauttii Saksassa suursuosiota, ja Samu on hurmannut yleisöä bändin lisäksi Voice of Germanyssa. Menestys on tuonut mukanaan myös liian innokkaat ihailijat.

- Kaikilla meillä on varmaan hullut stalkkerit. Välillä on ollut outoja hetkiä, mutta olemme äijiä ja meitä on viisi, joten ei ehkä pelota niin paljoa. Pakotilanteita on ollut, ja olemme ajaneet Budapestin kaduilla 250 kilometriä tunnissa karkuun. Joskus ne ovat voineet olla liioittelua tai varmistelua, mutta koskaan ei tiedä varmaksi, Samu kertoo.

Ihailijaviestien lisäksi Samu on saanut rajujakin kommentteja.

- Tappouhkauksia on tullut. Ihmisen perusluonteeseenhan kuuluvat kateuden ja epävarmuuden tunteet. Eivätkä kaikki minusta tykkää. Somen aika on hurjaa.

- Jos haluaa nauttia tästä urasta, ei voi ottaa vain niitä kivoja keikkoja, platinalevyjä ja matkoja äijien kanssa. Siinä tulee myös väsymys, riittämättömyyden tunne ja välillä pelkokin vastaan. On otettava aina koko paketti, Samu muistuttaa.

Sunrise Avenue on ollut vuoden tauolla, ja tauko jatkuu myös kesän yli.

- Halusin pienen pysähtymishetken ja funtsia elämääni. Olemme saaneet tehdä 10 vuotta musiikkia tasolla, josta unelmoimme. Se on aika harvinaista, siinä on ollut onneakin matkassa, Samu kertoo hymyillen.

Vain elämää perjantaina Nelosella kello 20.