fbq
Kotimaa
12.08.2021 07:59
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Jasmine Tukiainen
Vain 32-vuotiaana menehtynyt Jasmine Tukiainen varoi julkisuutta, esiintyi silti kahdessa tosi-tv-ohjelmassa ja menestyi missikisoissa – elämä kuvina
Kotimaa
12.08.2021 07:59
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Johanna Tukiaisen sisar Jasmine Tukiainen menehtyi sairaalassa keskiviikkona 11. elokuuta. Hän oli 32-vuotias.

Jasmine nousi suomalaisten tietoisuuteen Maatilan prinsessa -ohjelman myötä vuonna 2013. Jasmine ei voittanut kilpailua, mutta hän pysyi ohjelman jälkeen julkisuudessa.

TV-ohjelma sai Jasminen kiinnostumaan julkisuudesta. 

- Aikaisemmin sanoin, etten halua julkisuuteen, koska olin saanut siitä niin huonon kuvan. Nyt minusta tuntuu, että olen kasvanut henkisesti ja fyysisesti. Tiedän, miten tämä toimii. Minulla on aika kova pää ja hyvä suodatin, Jasmine sanoi vuonna 2013.

Vuonna 2014 Jasmine kruunattiin Miss Universe Stockholm -kilpailussa perintöprisessaksi. Samana vuonna hän kilpaili Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa.

Viimeisinä vuosinaan Jasmine oli julkisuudessa pitkälti sosiaalisessa mediassa kertomiensa asioiden takia. Hän kertoi avoimesti välirikostaan Johanna-sisareensa ja kokemistaan ihmissuhdepettymyksistä.

Lue myös: Jasmine Tukiaisen raadollisen avoin tilitys: 15 vuotta pahoinpitelyä, lähestymiskieltoja ja tuskallisia tapahtumia!

Katso Jasminen elämän kuvat alta: