Vaihtelua joulun herkutteluihin – katso Saariston Martan resepti

Vaihtelua joulun herkutteluihin – katso Saariston Martan resepti

Bataatti on joulukuun yllättäjä!

Mainos
Mainos päättyy

Bataatti ja inkivääri lyövät yhtä kättä makuparina. Jos haluat pikkujoulupöytään tai joulun herkutteluihin vaihtelua, niin nappaa tästä bataatti-inkiväärilaatikon resepti kokeiluun.

Raaka-aineet ateriaan:

1 kg bataattia (2,99 €)

2 dl kuohukermaa (1,15 €)

Mainos
Mainos päättyy

0,5 dl siirappia

1 kananmuna (0,20 €)

1 tl suolaa

Pala raastettua inkivääriä (1,00 €)

Ropsaus valkopippuria

Ropsaus mustapippuria

Ropsaus muskottipähkinää

Mainos
Mainos päättyy

Pinnalle hasselpähkinärouhetta (1,00 €)

Vaihtelua joulun herkutteluihin – katso Saariston Martan resepti

Tee bataatti-inkiväärilaatikko näin:

Kuori ja lohko bataatit. Keitä lohkot vedessä kypsäksi. Valuta keitinvesi pois, ja survo bataattilohkot. Lisää sekaan kaikki ainekset, ja surauta seos vatkaimella kuohkeaksi.

Voitele yksi iso uunivuoka tai usea pieni ja täytä ne seoksella. Painele halutessasi pintaan kuvioita, ja ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta. Paista bataattilaatikkoa uunissa tunnin verran 175 °C:ssa.

Vaihtelua joulun herkutteluihin – katso Saariston Martan resepti

Lisää reseptivinkkejä löydät saaristonmartta.fi

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan