fbq
Antti Kurhinen

Vaginahieroja Antti Kurhinen panee naisia sekaisin Temptation Islandissa – yksi asia jäi harmittamaan Anttia: "Jouduin keksimään kaikenlaisia selityksiä!"

Monissa tosi-tv-liemissä keitetty Antti Kurhinen nähdään Temptation Island Suomen uudella tuotantokaudella.

Tosi-tv-konkari ja vaginahieroja Antti Kurhinen mukana Temptation Islandissa, tässä ovat huippukomeat TIS-sinkkumiehet - kuvat!

Jättiyllätys: Amanda Harkimo viettelee varattuja miehiä Temptation Islandissa! Tässä ovat superseksikkäät sinkkunaiset - katso kuvat!

Viettelysten saarella Antin tehtävänä on nimenomaan vietellä varattuja naisia, jotka pelaavat armotonta parisuhdepeliä sinkkumiesten ympäröiminä.

− Hain mukaan ohjelmaan aikaisempina vuosina, mutta minua ei valittu kertaakaan. Tällä kertaa sain yllättävän puhelun, että minut halutaan ohjelmaan sekoittamaan pakkaa, Antti kertoi Seiskalle.

Sokkipaljastus: Juuri 18 vuotta täyttänyt Temptation Island -Melissa etsii seuraa seksisivustolta - alastonkuvia netissä, työskentelee myös stripparina! K18-kuvat!

Antin lisäksi ohjelmassa nähdään myös Amanda Harkimo, joka Antin tavoin pyydettiin saarelle aiheuttamaan hämmennystä. Tosi-tv-konkarina Amanda oli keksinyt oivain keinon pitää tv-ohjelman kuvaukset salassa ulkopuolisilta.

Ohhoh, Temptation Islandin sinkkunainen Milja, 21, on ammattistrippari: myy edustusseuraa 500 eurolla ja mainostaa "kaunista p****a" - rohkeita kuvia!

− Amanda oli pyytänyt ystäväänsä päivittämään sosiaalisen median kanaviaan puolestaan kuvausmatkan ajan. Itse luulin, että saisimme katsoa puhelimiamme aina silloin tällöin, mutta puhelimet otettiin pois saarelle päästyämme. Harmittaa, etten itse tajunnut pyytää ketään päivittämään omia some-kanaviani puolestani. Kuvausten jälkeen jouduin keksimään kaikenlaisia selityksiä. Sanoin olleeni matkoilla ja puhelimeni varastettiin.

Temptation Island Suomi Nelosella 14.3. alkaen.