fbqUutuuskirja paljastaa Samuli Edelmannin tunteet Katariina Kaituetta kohtaan: ”Sillä hetkellä, peiton alla hihitellessä…” | Seiska
Samuli Edelmann

Uutuuskirja paljastaa Samuli Edelmannin tunteet Katariina Kaituetta kohtaan: ”Sillä hetkellä, peiton alla hihitellessä…”

Kotimaa | 01.09.2021 00:32

Syksyn odotetuin elämänkerta Samuli – Pimeydestä valoon kertoo rakastetun laulaja-näyttelijän elämästä kaikkine rosoineen. Kirjan on kirjoittanut Johannes Lahtela ja sen on julkaissut Otava (2021).

Lue myös: Tässä ovat Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen kiihkeät muhinointikuvat: paparazzi iski parkkihallissa - citymaasturi lemmenpesänä!

Kirjassa kerrotaan, että kanssanäyttelijä Katariina Kaitue oli Samulin ensimmäinen oikea rakkaus. Näyttelijät opiskelivat samalla vuosikurssilla. Yhteiset rakkauskohtaukset saivat Samulin sydämen pamppailemaan.

Kuvauksissa Samuli suuteli opiskelutoveriaan, vaaleatukkaista kaunotarta, Katariina Kaituetta. Nainen vastasi suudelmaan. Kuvaaja Kari Sohlberg ja ohjaaja Matti Kassila seurasivat pariskunnan elokuvalempeä sängyllä. Kumpaakin opiskelijaa jännitti ja hävetti. Se oli molempien ensimmäinen rakastelukohtaus, kirjassa kuvaillaan.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar yllätettiin muhinoimasta Samuli Edelmannin kanssa – näin Katariina Kaitue kommentoi kiihkeitä salatreffejä!

Saman peiton alla

Kipinät sinkoilivat myös kameroiden sammuessa, Samuli kertoo uutuuskirjassa. Tunteiden palo seurasi miestä vielä pitkään kohtauksen päätyttyä.

- Katariina tukeutui Samulin leveisiin hartioihin, ja he antautuivat tilanteen vietäväksi. ”Poikki!” Ohjaaja keskeytti kohtauksen ja päästi muun työryhmän sisään makuuhuoneeseen säätämään valaistusta. Samuli ja Katariina vetivät peittoa suojakseen, he tarkkailivat toisiaan eri tavalla kuin ennen. Sillä hetkellä, peiton alla hihitellessä ja työryhmän hääriessä ympärillä, Samuli tajusi rakastuneensa ensimmäistä kertaa, kirjassa kuvaillaan.

Seiskan tietojen mukaan Katariina ja Samuli ovat tälläkin vuosikymmenellä viihtyneet hyvin toistensa seurassa. 

Samuli Edelmann, 53, on tunnettu laulaja ja näyttelijä. Hänet tunnetaan esimerkiksi elokuvista Häjyt ja Minä ja Morrison. Uutuuskirjassa Samuli kertaa sangen avoimesti kivikkoista polkuaan raittiuteen ja tähteyteen. Myös naissuhteet ovat tapetilla.

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!