fbq
Martina Aitolehti

Uutuuskirja: Näin Martina petti tunnetun jalkapalloilijan kanssa - kihlattu odotti viereisessä hotellissa

Martina Aitolehti paljastaa uutuuskirjassaan Martina – Taistelija (WSOY, toim. Hippo Taatila), kuinka hän ajautui jalkapalloilija Alexei Eremenkon salarakkaaksi.

Kirjassa kerrotaan, kuinka Alexei hemmotteli Martinaa muun muassa Victoria’s Secret -alusvaateliikkeen lahjoilla.

- Mä ihastuin Alexeissa sen röyhkeään itsevarmuuteen ja pelisilmään. Se ei hannaillut tippaakaan, vaan oli tosi varma otteissaan. Ei mitään anteeksipyytelyä, Martina kertoo kirjassa.

Salasuhteessa kutkutti myös kielletyn hedelmän maku. Tuolloin Eremenko oli kihloissa pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa.

Suhde kriisissä? Martina Hangossa exän kanssa, tanskalaisrakas Jesper häipyi Espanjaan

Kirjassa paljastetaan, kuinka Eremenkon kihlattu saattoi odottaa viereisessä hotellissa.

- Eremenko oli palkannut omia PR-ihmisiään, jotka kuljettivat pomonsa salarakkaan Hakaniemen Hiltonin takaovesta keittiöiden läpi Alexein hotellihuoneeseen niin, ettei kukaan huomannut.

- Alexei tasapainoili tosi hyvin sillä rajalla, että oliko se coolia vai ei. Se saattoi buukata meille huoneen hotellista, jonka viereisessä hotellissa se asui kihlattunsa kanssa. Tänä päivänä mä en ikimaailmassa lähtisi tuollaiseen leikkiin mukaan, mutta silloin mä olin nuori ja ajattelin toisin. Ja yhä edelleen mä jollain tapaa ihailen sitä, että parikymppinen jäbä osasi pelata sellaista peliä.

Esko Eerikäinen muistelee häitä Martina Aitolehden kanssa: ehti hädin tuskin kirkkoon!

Kun Martinan ja Eremenkon suhde paljastui, Martina sai julkisuudessa lisänimen ”Salarakas”. Myöhemmin hän ja Marika Fingerroos levyttivät Salarakas-duona yhden albumin.

Marika Fingerroos sai salarakas-tittelin, kun hän oli sutinoinut tuolloin kihloissa olleen kyläkauppias Vesa Keskisen kanssa.

Kursiivit kohdat ovat Martina – Taistelija -kirjan lainauksia.