fbq
Vironallas.

Uusi silminnäkijä! Ullanlinnan henkirikoksesta epäilty ajoi Volvon mereen – eläkeläismies näki karmean tapahtuman aitiopaikalta: ”Sitten kuului vain huutoa”

Helsingin hienostokaupunginosa Ullanlinnassa tapahtunut henkirikos on puhuttanut ja järkyttänyt laajalti. Poliisi sai viime lauantaina (17.12.) verekseltään kiinni lääkärin, joka oli lastaamassa kuollutta vaimoaan katumaasturiin keskellä kirkasta päivää.

Maanantaina selvisi, että henkirikoksesta epäilty lääkäri joutui virkavallan kanssa tekemisiin jo viime vuoden elokuussa, kun tämä ajoi valkoisen Volvon mereen Helsingin Kauppatorin lähellä olevaan Vironaltaaseen.

Shokkipaljastus: Ullanlinnan henkirikoksesta epäilty psykiatri ajoi autonsa mereen – kyydissä 4 lasta ja vaimo

Lääkärin lisäksi veden varaan joutuivat samassa autossa olleet neljä lasta sekä surmassa menehtynyt vaimo. He kaikki selvisivät lievillä vammoilla, kiitos lähistöllä olleiden veneilijöiden sekä satama-altaaseen hypänneen konstaapelin avunannon.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Surmasta epäilty lääkäri ajoi Volvolla satama-altaaseen Helsingissä kesällä 2021.
Vaimonsa surmasta epäilty lääkäri ajoi Volvolla satama-altaaseen Helsingissä kesällä 2021.

Elokuisessa satama-altaaseen ajossa olisi voinut käydä huonosti, ja pahalta tilanne myös näytti. Tapahtumalla oli runsaasti silminnäkijöitä.

Nyt yksi heistä on ottanut yhteyttä Seiskaan. Varttuneempi helsinkiläinen herrasmies kertoo olleensa kyseisenä elokuun päivänä asioimassa Helsingin Vanhassa kauppahallissa. Mikään ei enteillyt erikoista episodia.

– En nähnyt itse mereen ajoa, mutta huomasin Volvon heti, kun astuin ulos kauppahallista. Katselin, että satama-altaassa kelluu jotakin kummallisen näköistä. Ajattelin, että tuo ei varmasti ole vene, eläkeläismies kertaa tapahtumia.

Helsinkiläinen eläkeläismies sattui paikalle elokuussa 2021, kun lääkärin ajama Volvo killui satama-altaassa. Eläkeläinen otti tilanteesta tämän valokuvan.
Helsinkiläinen eläkeläismies sattui paikalle elokuussa 2021, kun lääkärin ajama Volvo killui satama-altaassa. Eläkeläinen otti tilanteesta tämän valokuvan.

Koska eläkeläismies ei nähnyt auton kiihdyttävän mereen, hänen mielessään juolahti ajatus, olisiko Volvo voinut olla tyhjillään. Pian eläkeläismies kuitenkin havaitsi liikettä.

Ullanlinnan henkirikos järkyttää: epäillyn psykiatrin seinänaapurina suomalainen superjulkkis - kuvat tapahtumapaikalta

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Huomasin, että auton etuikkunasta kiivettiin ulos. Tämä henkilö pääsi istumaan auton katolle, eläkeläismies selostaa Seiskalle.

Ullanlinnan henkirikos on järkyttänyt ja puhuttanut laajalti. Uhri muistoksi oli tuotu viikonloppuna kynttilöitä.
Ullanlinnan henkirikos on järkyttänyt ja puhuttanut laajalti. Uhri muistoksi oli tuotu viikonloppuna kynttilöitä.

– Sitten kuului vain huutoa. Volvo ei pysynyt kauaa pinnalla ja näin, kun se upposi. Onneksi apu tuli aika nopeasti. Kyllä se tilanne silti karmealta näytti.

Viime vuoden elokuisesta vaaratilanteesta kirjattiin rikosilmoitus, mutta tutkinta päätettiin poliisin toimesta. Surmasta epäilylle lääkärille lätkäistiin tapahtuneesta lopulta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta 536 euron sakot.

Kohukuvat vain Seiskassa! Ullanlinnan epäilty psykiatriasurmaaja lastasi vaimoaan jätesäkeissä Volvoon - näin poliisi piiritti!

Nyt samaa miestä epäillään vaimonsa surmaamisesta. Seiskan haastattelemat naapurit todistivat lauantaina aitiopaikalta, miten poliisit nappasivat punaiseen Volvoon vaimoaan lastanneen lääkärin kiinni.

Ullanlinnan henkirikos.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tilanne oli todella hämmentävä, koska tällä kadulla harvemmin näkee mitään poliisioperaatiota. Sitten yhtäkkiä täysi hässäkkä päällä, hienostoalueen naapuri kuvaili aiemmin Seiskalle.

Surmasta epäiltyä lääkäriä esitetään tänään tiistaina vangittavaksi. Rikosnimikkeenä on tällä hetkellä tappo.