fbq
Iida Ketola-Korppila

Uuh, Iida Ketola esittelee näyttävää kylkitatuointiaan ilman rihman kiertämää - häpykin vilkkuu!

Nykyään kampaamoalan yrittäjänä työskentelevä Big Brotherista ja Viidakon tähtösistä tuttu kohukaunotar Iida Ketola-Korppila on viime aikoina esitellyt antaumuksella tatuointejaan Instagramissa.

Oho! Iida Ketola esittelee uusinta tatuointiaan ilkosen alasti – kuva!

Sunnuntaina (26.11.) Iida postasi tililleen kuvan näyttävästä kylkitatuoinnistaan, jota hän esittelee ilkosen alasti!

- Vartalorakkaus, kaunotar toteaa lyhyesti ja ytimekkäästi postauksensa kuvatekstissä.

 

#bodylove

A post shared by ? Iida Ketola-Korppila ? (@ipenaattori) on

Kuva on rajattu tarkasti, mutta siitä selviää, ettei kohukaunotar perusta esimerkiksi rehottavasta häpykarvoituksesta.

Ida on selvästikin hurahtanut vartalonsa kuvittamiseen, sillä hänellä on näyttäviä, suurikokoisia tatuointeja ympäri kroppaa.

Wau, miten näyttävä tatuointi, Iida Ketola - kuva!

Hän on naimisissa radioääni Renne Korppilan kanssa, joka tunnetaan myös näyttävistä tatuoinneistaan.

Tatuointien lisäksi Iida tykkää nenäkorustaan, jota hän on pitänyt viime aikoina tiiviisti.

Viime viikolla Iida postasi tililleen päivityksen huultensa arvista, sillä ihmiset kysyvät häneltä usein mistä ne ovat tulleet.

- Laitan tosi usein hymykuvia itsestäni, koska, no, ihmiset näyttää paremmilta kun ne hymyilee ja selfiet usein otetaan onnenhetkellä, mutta yks vahva syy on, että hymyillessä mun huulien arvet ei näy niin hyvin. Niiden tulosta on vuosia, mut oikeestaan vasta viime aikoina oon oppinut hyväksymään ne, hän toteaa.

 

Laitan tosi usein hymykuvia itsestäni, koska, no, ihmiset näyttää paremmilta kun ne hymyilee ja selfiet usein otetaan onnenhetkellä, mutta yks vahva syy on, että hymyillessä mun huulien arvet ei näy niin hyvin. Niiden tulosta on vuosia, mut oikeestaan vasta viime aikoina oon oppinut hyväksymään ne. Väitän aina, ettei ihmisten mielipiteet, oli ne sitten hyviä tai huonoja, muokkaa mun ajattelua itseäni kohtaan, mut case huuliarpi on osottanut, että annanhan niiden vaikuttaa! Toiset siis kyselee tosta arvesta, jopa täysin tuntemattomat. Se on aina kiusallista, koska mikään Einstein ei tarvitse olla, jotta ymmärtää, ettei ne tuohon missään ilon ja onnen hetkellä ilmestynyt, ja se tarina on muutenkin pitkä, kipeä ja joka tavalla tunnerikas, joten yleensä selitän jotain ympäripyöreetä ja koitan vaihtaa aihetta. Toiset taas on kertonut kokevansa arpeni persoonallisena ja jopa seksikkäänä. Tän tyylinen palaute tulee lähes poikkeuksetta miehiltä. Ja siis näiden kommenttien ansiosta, kiitos kommentoijille tästä, oon itsekin alkanut ajatella niin. Enää en siis ajattele, että ennen mullakin OLI kauniit huulet, vaan että mulla ON kauniit huulet. Ja tiedän, tossa alussa ois pitänyt olla varotus, et teksti sisältää avautumista. ? Ja ihan tällee tajunnanvirtaa kirjottaessa tuli mieleen, et yleisesti ajattelen, et harvoin mikään asia on täysin ok, jos sitä pitää toisille helvetistä selitellä. Eli tästä voinkin sit laskea yks plus yks. ??

A post shared by ? Iida Ketola-Korppila ? (@ipenaattori) on

Hän ei paljasta postauksessaan arpien syntyä, sillä aihe on arka. Kuusi vuotta sitten Iidan rakas lemmikki puri omistajaansa kasvoihin eläinlääkärin pöydällä, kun hän oli vienyt sen lopetettavaksi.

Oma koira puri BB-Iidaa kasvoihin: Kiidätettiin sairaalaan - yli 10 tikkiä - KUVA!

- Mikään Einstein ei tarvitse olla, jotta ymmärtää, ettei ne tuohon missään ilon ja onnen hetkellä ilmestynyt, ja se tarina on muutenkin pitkä, kipeä ja joka tavalla tunnerikas, joten yleensä selitän jotain ympäripyöreetä ja koitan vaihtaa aihetta.