fbq
Onnenpyörä

Uudistettu Onnenpyörä herätti voimakasta keskustelua somessa: etenkin tämä asia ärsytti katsojia - huhu huijausyrityksestä osoittautui uutisankaksi!

Eilen keskiviikona (28.2.) tv-ruutuihin uudistettuna palannut Onnenpyörä herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Uuden Onnenpyörän juontajan toimii Jethro Rostedt, ja kirjaintyttönä häärää ex-missi Sara Sieppi. Twitterissä jaksoa seuranneet kävivät keskustelua 1990-luvun suosikkiohjelman uudistuksista. Etenkin kilpailijoiden kirjainarvausten muuttuminen herätti hämmennystä.

Miksi tässä ei sanota N niin kuin Niilo, eräs katsoja pohti.

Nuo pelaavat tätä ihan väärin. Se on ”N niin kuin Niilo” eikä pelkkä N, toinen komppasi.

Voihan nenä! Nykyään sanovat vaan kirjaimet, eikä voida kuulla kuolemattomia kirjainehdotuksia kuten ennen vanhaan ”Hannu niinkun Heikki”, eräs kommentoi.

Sara Sieppi on jo kolmas missi Onnenpyörä-tyttönä: ken on heistä kaikkein kaunein - katso ja vertaa! 

Katsojilla oli mahdollisuus osallistua TV5:n kilpailuun Twitterissä jakson aikana. Lauseet oikein arvanneiden kesken arvottiin risteilylahjakortteja.

TV5 oli muistuttanut omalla Twitter-tilillään, etteivät ohjelmassa mukana olleet kilpailijat voi osallistua risteilylahjakorttien arvontaan. Iltalehden mukaan yksi Onnenpyörän jaksossa nähdyistä kilpailijoista oli osallistunut Twitterissä käytyyn kilpailuun. 

Muistutus myös kaikille ohjelmassa mukana olleille kilpailijoille, että ette voi osallistua twitterkisaan, lukee kisan säännöissä, kanava muistutti.

Huijausyritystä ei ollut kuitenkaan tapahtunut. TV5:n tiedotustiimi kommentoi Seiskalle torstaina, ettei heillä ei ollut tietoa huijausyrityksestä, vaan kirjoitus oli etukäteen sovittu muistutus Twitter-kilpailun säännöistä.

Eräs katsoja oli kommentoinut viestin nähtyään, että joku kilpailijoista oli näemmä yrittänyt vilunkipeliä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ei ole tämän päivän kisaajat yrittäneet vilunkipeliä. Muistutuksena koko kauden kilpailijoille, TV5:n tiimi kommentoi kirjoitusta eilisen lähetyksen aikana.