fbq
Iina Karinen ja Ismo Poutiainen lähettävät terveisiä Päivi Räsäselle.

Uudet Mister ja Miss Gay Finland Ismo ja Iina nostavat epäkohtia esille: Titteli tuo paljon vastuuta – lähettävät terävän piikin Päivi Räsäselle!

Kesäkuussa Suomi sai uudet hyväntahdonlähettiläät ja seksuaalivähemmistöjen esikuvat, kun Mister- ja Miss Gay Finland valittiin.

Iina Karinen ja Ismo Poutiainen ovat nyt harjoitelleet esikuvana olemista pari kuukautta. Iina kertoo olleensa koko ikänsä aktiivinen heikoimpien puolustaja.

Miss Gay Finland -finalistit paljastettiin – nämä kahdeksan naista taistelevat koko kisan voitosta!

– Olen aina ollut äänessä, minulla on ollut paljon sanottavaa. En ole ennen löytänyt oikeaa foorumia. Tämä titteli on oikea väylä siihen.

– Tämä titteli tuo paljon vastuuta. Vastuuta puhua asioista. Nostaa epäkohtia esille senkin uhalla, että välillä saattaa herättää mielipahaa, Iina jatkaa.

Päättäjille Ismolla ja Iinalla on terveisiä.

– Nähkää ihmiset ihmisinä, käyttäkää empatiakykyä, Iina kehottaa.

Tässä he ovat: nämä miehet kilpailevat Suomen komeimman homon tittelistä – kuvat!

Ismo kertoo, että hänen on vaikea käsittää, miten korkeasti koulutetut ihmiset ja päättäjät voivat vielä vuonna 2018 ajatella kahden aikuisen ihmisen parisuhteen vahingoittavan toisia.

– Se, että Päivi Räsänen on naimisissa miehen kanssa ei ole minulta pois. Miten hänen maailmansa menee pilalle, jos kaksi samaa sukupuolta olevaa ovat omasta vapaasta tahdostaan naimisissa keskenään, Ismo kysyy.

Seiskasta

TILAA SEISKA TÄSTÄ!