fbq
Laura Hautaniemi

Urheilijat piirittävät missikaunotarta! Perintöprinsessa Laura Hautaniemi: Minut on viety yhdeksän ruokalajin illalliselle ja viikonlopuksi Leville!

Miss Suomi -kilpailuun osallistumisen jälkeen ensimmäisen perintöprinsessa Laura Hautaniemen, 25, sosiaalisen median kanavat ovat täyttyneet tuntemattomien ihmisten viesteistä. Joukkoon mahtuu myös treffikutsuja.

– En halua olla epäkohtelias, ja tahdon antaa uusille ihmisille mahdollisuuden tutustua minuun. Viestittelijöihin on mahtunut jääkiekkoilijoiden lisäksi myös muita urheilijoita, Laura nauraa.

– Miehen ei tarvitse olla luonteeltaan yhtä räväkkä kuin itse olen. Miehen täytyy olla kuitenkin elämännälkäinen ja kunnianhimoinen.
– Miehen ei tarvitse olla luonteeltaan yhtä räväkkä kuin itse olen. Miehen täytyy olla kuitenkin elämännälkäinen ja kunnianhimoinen.

Kasperi Kapaseen yhdistetty missikaunotar Laura Hautaniemi paljastaa totuuden romanssihuhuista: Totta kai tiesin, kuka on kyseessä!

Kaunotar on huomannut, että osa miehistä haluaa tutustua häneen misseyden takia ja ottanut perin pohjin selvää hänen taustastaan. Hänestä tuntuu hullulta, että miehet haluavat panostaa treffeihin enemmän kuin ennen Miss Suomi -kilpailua.

Kasperi Kapaseen liitetty missikaunotar Laura Hautaniemi tyrmää suhteen NHL-tähteen: En voisi kuvitella mitään romanttista!

– Välillä he ovat liiankin innokkaita ja järjestävät todella hulppeita treffejä. Minut on viety muun muassa yhdeksän ruokalajin illalliselle ja viikonlopuksi Leville. En ole tottunut aiemmin vastaavaan.

– Totta kai välillä joudun miettimään, haluavatko nämä miehet tutustua minuun ihmisenä vai missinä.