fbq
Martina ja Jesper

”Upeaa kultaseni” Tällaiset välit on Martina Aitolehdellä ja Jesper Backerilla

Seiska paljasti perjantaina, että Martina Aitolehti on löytänyt jo lohtusutinaa tanskalaisesta, erottuaan ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisesta.

Martina Aitolehdellä jo kuumaa lohtusutinaa: Viihtyy tanskalaisen jetset-julkkiksen kanssa – kuva!

Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen kohuerossa yllätyskäänne - katso kuva

Seiskan saamien tietojen mukaan hyvinvointivalmentaja Martina on poistunut sinkkumarkkinoilta. Kaunotar on alkanut tapailla tanskalaista julkkisyrittäjää Jesper Backeria. He viettivät viime viikonlopun lemmekkäissä merkeissä Kööpenhaminassa.

jesper
Jesper on tuttu kasvo tanskalaisissa viihdelehdissä, sillä hän oli lähes vuosikymmenen naimisissa radiojuontajajulkkiksen kanssa.

– Martinan ja Jesperin viikonlopun viettoon kuului myös romanttisen oloista yhdessäoloa Tanskan kauniilla maaseudulla. Jasper esitteli Martinalle kotimaansa parhaita puolia, Seiskalle kerrotaan.

Pari on pitänyt orastavan suhteensa visusti piilossa, mutta tarkkasilmäiset someseuraajat havaitsivat, että kaksikon viikonloppuun kuului muun muassa mökkeilyä. Kyyhkyläiset ottivat lauantaiaamun vastaan takan loimun ääressä, mistä molemmat julkaisivat kuvan Instagramissa.

Instagramista selviää, että kaksikon välillä on roihunnut jo tovin. Rakastavaiset ovat käyneet tykkäilemässä toistensa kuvia sydämillä jo viikkojen ajan.

Vahva todiste lemmekkäistä väleistä saatiin pääsiäisenä, kun Martina julkaisi kuvan jäätyneestä järvimaisemasta.

– Upeaa kultaseni, Jesper kirjoitti Martinalle, ja höysti lemmekkään tekstinsä heidän välillään jo tavaramerkiksi muodostuneella sydän-emojilla.

Martinan vierellä on nähty viime vuosina varsin värikkäitä persoonia, kuten esimerkiksi irakilainen taparikollinen tai vaikkapa kohuliikemies Stefan ”Stefu” Therman.

Edellä mainittuihin miehiin verrattuna Jesper vaikuttaa hyvin tavalliselta mieheltä.

Seiskasta

TILAA SEISKA TÄSTÄ

Arkistovideo: Martinan ja Stefun kohusuhde