fbq
Unelmahäät

Unelmahäät: Taina näki Mikasta useasti unta ennen kuin pari tapasi ja rakastui – syynä uniin oli alkoholi

Unelmahäät-sarjan kolmannen jakson pari Taina ja Mika saivat toisensa alkukeväästä 2021 Tervon kirkossa.

Ennen ensimmäisiä treffejä Taina tapasi Mikan monta kertaa unissaan. Taina alkoi maaliskuussa 2020 nähdä toistuvia unia mystisestä miehestä, jota hän ei muistanut koskaan tavanneensa.

– Yhdessä unessa oli tori, jolla oli tosi paljon ihmisiä. Kaikilla oli blurratut kasvot, en saanut selvää, mitä ne oli, mutta siellä ihmisten seassa käveli ihminen, jonka kasvot näkyi täysin selkeästi, Taina kuvailee ensimmäisiä Mika-uniaan.

Unelmahäät: Sulhanen yrittää huijata pappia ennen vihkimistä

Taina kertoo tienneensä jo ennen kuin Mikan nimi selvisi hänelle, minkä nimiset vanhemmat miehellä on ja minkälainen on hänen mummolansa, vaikkei hän ollut koskaan siellä käynytkään. 

Toistuvissa unissa tapahtui käänne, kun Taina sai unessa selville mysteerimiehen nimen: Mika Karhunen. Taina löysi uniensa miehen Facebookista ja lähestyi tätä viestillä.

– Ensimmäinen ajatushan toki oli, että mikähän kylähullu sieltä nyt lähestyy, mutta kuitenkin uteliaisuus voitti sitten, Mika kommentoi Tainan lähestymistä.

Unelmahäät: Jorman menneisyydestä muistuttavat yhä nahkastringit - paljastus kesken hääkuvausten: "Mua panettaa jo"

Pari alkoi tavata toisinaan yhä tiiviimmin, mutta pitkienkään keskustelujen jälkeen ei selvinnyt, miten Taina saattoi uneksia Mikasta niin selvästi ennen heidän varsinaista tapaamistaan.

Eräänä päivänä Mikan tavoitti yllättävä muisto vuosien takaa. Hän päätti kysyä Tainalta, onko hän koskaan antanut miehelle kravattia lahjaksi. Taina meinasi sillä hetkellä tukehtua pullaan, sillä hän tiesi täsmälleen, mistä on kyse. 

Joskus yli kaksikymmentä vuotta sitten Tainan ollessa alaikäisenä baarissa, hän oli juovuksissa antanut ensimmäiselle vastaantulevalle miehelle kadulta löytämänsä kravatin.

Tuo mies oli Mika, joka tuolloin työskenteli baarissa. 

Ja niin mysteeri selvisi. 

Unelmahäissä jäätävä hetki rakkautta tunnustavan sulhasen ja morsiamen välillä - "Laita nyt helvettiin se!"

Unelmahäät, 5. kausi TV5-kanavalla ja discovery+-palvelussa maanantaisin 4.4. alkaen.